torsdag 19. oktober 2017

Litt informasjon om våre treff



Er du klar til en helg med scrapping, scravling og scratting? Det er vi! Superklare! Vi møtes på treff fordi det er en fantastisk måte å få inspirasjon av hverandre på, men det sosiale er minst like viktig for mange av oss og vi bare nikoser oss!  På tide med litt generell informasjon:

Våre deltagere

Vi har ferske scrappere og erfarne scrappere, et vidt aldersspekter og et vidt scrappespekter. Her lages det kort, LO'er, PL og mye annet. Utfordringene våre er laget sånn at de passer til alle typer prosjekter og uansett hvor lenge du har scrappet. Vi har bare trekkpremier, så alle har lik sjanse til å vinne. Butikk hører med til treff, og vi har med oss Hobbygarasjen. Kjekt å kunne handle det man trenger og ikke trenger...

Kurs / Demo
Noen ganger har vi kurs på treff, andre ganger er det ikke kurs, men da kan det bli holdt en del demonstrasjoner som viser nye eller gamle produkter og teknikker. Høsten 2018 vil det ikke bli kurs.

Scrappeplassen din
Du får ditt eget bord som du kan fylle opp med mye eller lite alt etter som du selv vil.  Plassen er din under hele treffet, så føl deg som hjemme og kom og gå som du selv ønsker.  Vi prøver så godt vi kan å sette folk sammen med dem de ønsker å sitte sammen med, men det er et puslespill som skal gå opp og det er ikke alltid det går helt opp. Kommer du alene og ikke kjenner noen, så passer vi på å plassere deg sammen med noen som vi vet er ekstra hyggelige eller som kanskje også kommer alene.  Flere vennskap har blitt bygget på den måten!  Vi trenger ikke å gå lenger enn til oss selv for å finne bevis på det!  Hele Scrap4fun bygger på at noen av oss tilfeldigvis ble sittende ved siden av hverandre på et scrappetreff for noen år siden.

Forsikring
Det er en selvfølge at ingen rører tingene dine når du ikke sitter på plassen din, og du kan la scrappetingene stå hele helga. Vi har aldri hatt noen problemer med det. Men det står på eget ansvar, og grendahusets forsikring dekker ikke scrappeutstyr eller annet utstyr verken ved tyveri, brann eller andre uhell. 

Uten mat og drikke...
På kjøkkenet er det vaffelrøre, kakao, kaffe og te. På noen treff vil det også bli tilbud om middag på fredag og lørdag og lunsj på søndager. Alle som klarer å rydde etter seg, er hjertelig velkomne til å bruke kjøkkenet og vi deler kjøleskapkapasiteten etter beste evne, og den evnen pleier å være god! Du kan lage deg din egen mat, men mens kokkene holder på med fellesmaten, har de prioritert plass. Mange gode samtaler har blitt ført over en vaffel og en kopp kaffe enten stående eller sittende rundt bordet.

Bloggen
Her i bloggen er det emneknagger for all viktig informasjon, pluss litt til. Det er det ikke like lett å finne når man leser den på telefon. Vi anbefaler derfor å velge "PC-versjonen" også på telefon og nettbrett dersom du er ute etter noe spesielt og ikke har lyst til å bla for langt nedover bloggen for å finne det.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar