torsdag 13. mars 2014

Veibeskrivelse til helgens treff på Bleikemyr Bydelshus

Bleikemyr Bydelshus - inngangen er på baksiden av huset i forhold til parkeringsplassen. Det går an å kjøre opp til døra for å laste av dersom det er plass, men ingen har lov til å parkere her.

Her en veiforklaring til Bleikemyr Bydelshus for dem som ikke er kjent og ikke har GPS:

Fra sør: Følg Rv 47 (Karmsundsgata) forbi Flotmyr. Rett etter første rundkjøring etter Flotmyr, har du Gard-senteret (med bl.a Meny) på venstre hånd. Fortsett videre gjennom to rundkjøringer. Ta til høyre i den tredje rundkjøringen (Statoilstasjon), skiltet mot Bleikemyr. Følg veien forbi Udland kirke (venstre), forbi avkjørselen til Udland omsorgsenter og videre under gangbroen.

Rett etter gangbroen begynner veien å svinge mot høyre, litt etter svingen ligger en bussholdeplass, du ser barnehagen på høyre hånd. Der tar du av til høyre. Det er skilta Bleikemyr Bydelshus (Austrheim skole).

Sving inn ved barnehagen og parker på plassen der, ikke på kundeparkeringen til ICA som ligger rett ved siden av.

Huskeliste og informasjon - nå er det rett før vi er i gang!

Nå er det bare å pakke baggen og gjøre seg klar!

Her er noen tips til hva som kan være lurt å ha med seg og litt andre ting som det kan være verdt å vite om:

- Det er kaffekopper og drikkeglass på Bydelshuset, men begge deler er ganske små, så det kan være en ide å ha med et eget krus og ev. drikkeflaske. Termokrus med lokk er smart, både for å holde på varmen og ikke minst minimalisere sjansen for å søle kaffe på scrappebordet. Been there, done that....

- Temperaturen i lokalet pleier å være ok, men vi vet aldri helt sikkert hvordan det blir. Det kan være lurt å ha med et teppe, om ikke annet enn til å sitte på, gode innesko og kanskje et par ull-lubber?  Det er bedre å kle litt av seg enn å fryse.

- Det er godt utvalg i stoler slik at det går an å variere litt i løpet av helga, men et teppe eller en pute til å sitte på kan kanskje være godt å ha?

- Det er ikke lov å gå med utesko inne i hallen.  Det gjør det renere og triveligere for oss alle.  Deilig å slippe å sitte hele dagen med utesko på også.

- Mat.  Nærbutikken Matkroken ligger rett over plassen, de har det nødvendigste.  Rema, Rimi og Meny ligger 5 minutter unna med bil, og uten at man må passere bomringen.  Det er mulig å lage seg mat på treffet.  Kjøkkenet kan brukes av alle som rydder opp etter seg.  Et annet alternativ er å bestille Take-Away, men dette må man organisere selv.  Sist opplevde vi at Take-away for levering, bør forhåndsbestilles for å unngå opptil 2 timers ventetid.  

- Vafler, te og kaffe er tilgjengelig hele tiden.

- Kontanter.  Scrappebutikkene tar ikke kort på treffet, så ha kontanter med!  Nærbutikken er en såpass liten butikk at man ikke kan regne med å få tatt ut særlig med kontanter der.  Det er minibank inne ved Rema (stenger kl. 20.00) og ute ved Meny.

- Det er noe kjøleskapkapasitet på bygget.  Dersom det blir trangt om plassen, prioriteres plass til mat framfor plass til brus.  (Det er sikkert kaldt nok til å ha brusen ute i bilen)

-  Har vi glemt noe?  Kom gjerne med tips og råd!

Håper dere gleder dere like mye som oss!



Hilsen Liv Hilde, Trude Julie, Jorunn Elin og Berit







søndag 9. mars 2014

Flotte premier fra North Star Stamps

Her henger vi ikke med hodet lenge av gangen!  I dag kom Trude hjem fra Papirfesten med flotte premier fra North Star Stamps.  Mer premier, mer gøy på treffet!

Kursene er avlyst!

Vi beklager å måtte melde om at kursene på vårtreffet er avlyst pga for liten deltagelse!  Det er dumt, men sånn er det.

Men det kommer ikke til å gå utover kvaliteten på resten av treffet!  Nå jobbes det knallhardt med å legge siste hånd på planene og forberedelsene til treffet og vi gleder oss masse.  Det kommer nok til å dryppe litt informasjon utover uka, inkludert veiforklaringer og andre ting det kan være greitt å vite om!

I morgen, mandag 10.mars er siste frist for å melde seg på overnatting.  Overnatting koster kr. 50,- per person.  Klokken ett stenger dørene for alle som ikke har betalt for overnatting, ønsker du å sitte å scrappe lenger, må du melde deg på overnatting selv om du ikke har tenkt til å sove over.  Dette har med sikkerhet å gjøre og at vi må melde videre hvor mange personer som er i lokalet.

Vi gleder oss og har startet nedtellingen!!


torsdag 6. mars 2014

Ikke glem å melde deg på kurs!

Påmeldingsfristen til treffet har gått ut, men vi har 2-3 ledige plasser igjen og har bestemt oss for at det er mulig å melde seg på noen dager til.  Kjenner du noen som har tenkt på å kanskje være med, men som ikke har fått meldt seg på?  Det er ennå en mulighet.

Har du lyst på litt ekstra inspirasjon, anbefaler vi et av kursene våre. Det er ledige plasser på kursene og her haster det virkelig å melde seg på om kursene ikke skal bli avlyst om det er for få deltagere.  Gå inn på¨Kurs" i innholdsfortegnelsen på bloggen om du ønsker mer informasjon om kursene.  Du kan være med på kurs selv om du ikke er med på resten av treffet.

Vi gleder oss til en helg med mye kreativitet og hyggelige medscrappere.  Her er det plass både til erfarne og ferske scrappere og kortlagere.  Våre utfordringer passer for de fleste og alle har sjans til å få med seg en liten eller litt større premie hjem!

Ikke glem å gi beskjed om du skal overnatte heller!  Noen har spurt om det er lov å sitte utover natta å scrappe også etter klokka ett som vi har satt stengetiden til.  Det er det, men da må du melde deg på og betale for overnatting senest mandag 10.mars.

Ellers blir det et treff med litt gammelt og litt nytt, masse premier, morsomme utfordringer og forhåpentligvis masse inspirasjon.  Mat må du ordne deg selv, men kaffe og te vil være tilgjengelig, det samme med vaffelrøre slik at du kan steke deg en vaffel eller fem.

Bli med du også da!

Slik sjekker du om det er ledige plasser på treffet:

Send en mail til jorunn1@rettsted.no med navn, hva du vil være med på, om du skal overnatte og om det er noen spesielle du kommer sammen med / vil sitte sammen med.  Det er viktig med tanke på bordplassering.

Pris: 2 dager kr. 300,- / 1 dag kr. 200,-
Overnatting: 50 kr
Kontonummer: 3520 64 91149

Kurs 1, Gaveboks med Else  kl. 11.00 lørdag, kr. 350,-
Kurs 2, Kjole på lerret med Jorunn Elin kl. 16.00 lørdag, kr. 300,-
Påmelding til jorun1@rettsted.no
Betaling for kurs skjer på treffet, men vi må ha påmelding på forhånd.

Påmeldingsfristen til kursene er i morgen, fredag og rett etter det vil det bli tatt en avgjørelse om det blir kurs eller ikke.



Vi har virkelig startet nedtellingen nå!

mandag 3. mars 2014

I dag går påmeldingsfristen ut! Ikke glem å melde deg på!

 Kjære scrappevenner - både dere vi kjenner og dere vi ikke kjenner!


Vi har ikke kledd oss ennå, men er mentalt klare for nye sprell, mye gøy og mye inspirasjon om snaue to uker!  I dag går påmeldingsfristen ut og vi har plass til 3, kanskje deltagere til.  Blir deg deg og / eller noen du kjenner?  Ikke drøy for lenge med å finne det ut.  Meld deg på i dag!