Dette er Scrap4fun i Haugesund - oppdateres stadig

Scrap4fun ble født en kald snørik natt i en varebil på vei hjem fra Scrappetreff på Bømlo.  Jorunn Elin, Liv Hilde og Berit hadde vært på treff og det var så kjekt at vi bestemte oss for at dette måtte vi få til i Haugesund også.  Derfra gikk det fort og 6 uker etterpå, i midten av mars 2012, arrangerte vi det første treffet vårt.  Det var et endagstreff på Bleikemyr Bydelshus.  Vi valgte å begynne med en dag for å lufte stemningen litt.  Stemningen var god den, 18 damer i forskjellig alder ble med, og allerede høsten 2012 arrangerte vi vårt første helgetreff.  Deretter har det gått slag i slag med mange treff på Kolnes Grendahus.  I mars 2019, 7 år etter den spede begynnelsen arrangerer vi vårt nittende treff og det blir på Brakahaug Skole i Haugesund. Der arrangerte vi et sommertreff i fjor, men dette er det første store treffet her. 


Kvalatun 2012
Gamle Slaktehuset 2013
 
Bleikemyr 2014
Kolnes 2015
Kolnes 2017
Kurs med Jo Firth Young, høsten 2015
Arrangementskomiteen består av: Jorunn Elin, Liv Hilde, Berit, Trude-Julie og Mani. Vi har også med oss Nina fra Stavanger og Aase fra Bergen i dugnadskomiteen, og Lena fra Stavanger som hjelper til når vi trenger enda en ekstra hånd! Hobbygarasjen v/ Karin Lovise er vår faste treffbutikk, og vi har også godt samarbeid med Scrappekjelleren/Kreativ scrapping v/ Camilla - heldige oss som har to fine fysiske scrappebutikker i nærområdet vårt! De må vi ta vare på,

Vi er fem forskjellige damer, fem forskjellige scrappere og vi har minst fem forskjellige meninger.
Men en ting er felles, og det er at vi synes at scrappbooking er en fantastisk hobby, vi elsker treff og storkoser oss med å samle hyggelige scrappere på treff.  Vi er også enige om at det spiller ingen rolle om du har scrappet i mange år eller er helt ny, eller om du lager kort, albumsider, Project Life eller hva du nå kan lage av papir, lim og litt eller mye pynt.  Du er like velkommen til oss uansett.


Mer om oss i arrangementskomiteen kan du lese HER

Velkommen til Scrap4fun i Haugesund.

Kommentarer