Høstscrappefest 2013Høstens treff er 26. og 27. oktober på Bleikemyr Bydelshus som ligger nord i Haugesund.

Hva foregår på et Scrap4fun treff?

Dersom du er påmeldt for hele helga har du mer enn 20 timer til å scrappe! Plassen din er reservert for deg for den tiden du er påmeldt og når du kommer finner du en liten velkomsthilsen, velkomst-lodd og program for helga.

Skal du scrappe i over 20 timer? Tvilsomt, men du kan om du vil. Ellers kan du drikke kaffe eller te, steke deg en vaffel eller fem, gå rundt å kikke på hva de andre lager, skravle, handle litt scrappeting i butikken som er med oss, være så sosial du ønsker å være og i det hele tatt ha det kjekt! Du kan også rusle deg en tur over plassen til ”Matkroken” for å handle mat, drikke og andre ting. De har åpent til klokken 20.00. Det er også andre butikker en liten kjøretur unna og i underkant av 10 minutter å kjøre til sentrum.

Kjøkkenet kan brukes av alle som rydder opp etter seg både til middag og lunsj, og vi stiller med informasjon om bestilling av take-away til middag dersom noen ønsker det enten alene eller sammen med andre.

Har du lyst, kan du delta i utfordringene som vi har laget hvor alle som deltar er med i trekningen om en liten overraskelse. Vi vil at alle skal ha like stor sjanse til å vinne, enten de er verdens beste scrappere eller helt nye. Scrapping skal være gøy for alle og vi vil ha mest mulig inspirasjon på deling! I tillegg er det ikke usannsynlig at det blir noen andre overraskelser underveis også med noen nye vrier.

Er du en helt fersk scrapper? Har du lyst til å være med, men kjenner ingen andre som kan? Kommer du sammen med noen andre? Det spiller ingen rolle, alle er like velkomne. Er du helt ny, hjelper vi deg med å komme i gang! Kommer du alene så sørger vi får at du får sitte sammen med noen hyggelige mennesker som helt sikkert kommer til å snakke med deg! Kommer dere flere sammen, får dere selvfølgelig sitte sammen! 

Vi skal scrappe og dele inspirasjon og kanskje lære noe nytt, men minst like viktig er det at det skal være sosialt og kjekt! Vi skal gjøre alt vi kan for at DU skal få en kjempe trivelig helg eller dag !

Mer informasjon vil bli lagt ut her etter hvert!

Kommentarer