Barn med Voksne / Voksne med barn-treff

Kort fra Vårtreffet på Bleikemyr 2014

 Da er det bare en uke igjen til treffet, og det er kun 3 ledige plasser igjen.  Det vil si, det er plass til tre barn og inntil 3 voksne som følger dem.  Det er totalt plass til 30 deltagere.

Dette er et nytt konsept som vi prøver oss på, og det blir et veldig enkelt treff hvor voksne kun får lov til å komme sammen med barn og barna må ha med seg voksne.  Det er lov til å ha mer et ett barn med seg, men ingen barn kan ha med seg mer enn en voksen.

Vi har utfordringer og goodiebag til ungene, vi voksne får klare oss med å scrappe og kose oss denne gangen.  Kaffe, te, saft og vaffelrøre er tilgjengelig.

Dato: Lørdag 24.januar 2015
Kl. 11.00 - 17.00
Sted: Gard Skole

Pris:  kr. 50,- pr barn.  Voksne betaler ikke.

Scrappeplassen er litt mindre enn vi er vant med - alle får en skolepult hver (noen må dele en dobbelt pult), men det er godt med golvplass til å sette fra seg på.

Påmeldingsfrist og innbetalingsfrist var 16.januar, men som sagt har vi tre ledige plasser - førstemann til mølla... Send oss en mail så fort som mulig, så får du kontonummer og ev. andre nødvendige opplysninger tilbake. 

De som har meldt seg på, men ikke betalt MÅ sende en mail til jorunn1@rettsted.no med en gang for å bekrefte at de skal ha plassen.

Scrappekjelleren ligger en liten gå- eller kjøretur unna og vil holde butikken åpen mellom klokken 12.00 og 15.00 slik at de som har lyst på en butikktur, kan dra bort der.  Dette kommer det mer informasjon om.

Vi gleder oss!  Håper du gjør det også!Kommentarer