torsdag 11. juni 2015

Høsten 2015 - Jo Firth-Young - maling, stensiler og stempler på lerret og tre

Vi er har lenge planlagt at høsten 2015 er den høsten da vi virkelig skulle satse, hive oss ut i det og la det briste eller bære! Det var full fest i leiren da Brit Sviggum sa ja til å komme til oss, men mye vil ha mer og Jorunn Elin dro til England og der fant hun høstens andre kursholder

Jo Firth-Young


Nå gleder vi oss bare enda mer!

Jo har holdt kurs i mixed-mediateknikker i mer enn 10 år. I 2014 var hun designer for Magasinet «Craft Stamper» og hun har designet JOFY-stempler, stensiler og maling for PaperArtsy i flere år. Hun er en mye brukt kursholder i England og har holdt kurs på Version Scrap i Paris. Hun holder kurs flere helger i måneden, så vi er kjempeglade for at hun hadde ledig vår helg og at hun ville komme hit! Dette gleder vi oss til!

Mens du venter på mer informasjon så kan du jo sjekke bloggen hennes og bloggen til PaperArtsy for å se mer av hva hun driver med.

It’s a pleasure for us to welcome Jo Firth-Young to our fall weekend crop in Haugesund, Norway, October 30th to November 1st 2015. To read more about Jo, please check out her blog and PaperArtsy’s blog!

We are really looking forward to having her here and can’t wait to see what she will teach us!

1 kommentar:

  1. Dette gleder jeg meg til. En herlig og spennende dame som tar turen over til oss

    SvarSlett