Vårens 2017 - kursholder Åshild Halvorsen!Endelig er alt i boks og vi kan røpe at denne gangen har vi kapret selveste Åshild Halvorsen til å komme å holde kurs for oss.


Det var stor glede i leiren da Åshild svarte ja til å komme sørover til Haugesund for å lære oss noe av alt det hun kan. Og det er ikke lite! Åshild er en av de mest kjente scrapperne / kortlagerne i Norge og ikke minst er hun kjent som en av de to redaktørene for Ett Trykk som jo er med på å inspirere scrappere i alle kroker av Norge.Hun er en kreativ motivator på scrappefronten, ekte trønder fra Røra, utdannet lærer og kunstterapeut og mestrer det meste av stilarter som finnes innenfor denne fantastiske hobbyen vår. Vi forbinder kanskje Åshild aller mest med sterke, klare farger og gjerne med et humoristisk element.

Hun kommer til å holde to kurs for oss på treffet, begge på lørdag. Tema for kursene vil bli lagt ut i morgen og på lørdag! Dere kan glede dere.

Prisen pr kurs blir kr. 350,- for treffdeltagere, kr. 400,- for andre. Ikke-treffdeltagere kan være med på kurs så lenge det er plass.

Som sagt, mer informasjon kommer! Vil du lese litt mer om Åshild og hva hun holder på med, så kan du gjøre det HER.

Kommentarer