torsdag 20. september 2018

Sponsorpresentasjon 1 - Norsk Stempelblad / Ett Trykk

Hei scrappefolk!

Det er bare omtrent 1 1/2 måned til treff og det jobbes hardt i kulissene! De neste dagene vil vi presentere dem som er så greie å sponser høstens treff med premier og andre ting. Dem setter vi stor pris på!

Derfor starter vi med å si TUSEN TAKK TIL

 NORSK STEMPELBLAD / ETT TRYKK

som har sendt oss en eske med go'saker som treffdeltagerne våre skal få nyte godt av.

Oktobernummeret av Ett Trykk er i salg fra 1.oktober, vi som abonnerer har allerede fått det.

Vi håper at alle virkelig er klar over hvor fantastisk det er å ha et sånt flott Scappeblad her i Norge, og vi håper virkelige at alle som har mulighet til det, støtter opp om bladet. I en tid hvor scrappebladene bare forsvinner fra butikkhyllene og det ene etter det andre legges ned, er det utrolig flott at vi fremdeles har Ett Trykk. Det er mye kjekt på nettet, men det er noe eget med det å kunne ta i og bla' i...  Her i huset er det i alle fall fest når bladet dukker opp i postkassa med mye inspirasjon og god kvalitet på papiret!

Oktobernummeret kom til oss som abonnerer for en stund siden, og ryktene sier at årets julenummer, som ikke inngår i abonnementet, er i salg om kort tid!  Jeg har allerede reservert det i min scrappebutikk! Har du?

I tillegg til bladet, lager Norsk Stempelblad også flotte stempler!

Sjekk ut nettbutikken her: Norsk Stempelblad

Vi har fremdeles noen få ledige plasser på treffet, men ingen overnattingsplasser igjen. Vil du være med, så meld deg på!




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar