onsdag 4. mars 2020

HVA GJØR VI NÅR VI ER PÅ TREFF?HVA GJØR DU NÅR DU ER PÅ TREFF?

(PST... Denne er fra 2020 - oppdateres om kort tid)

Ja, det er et spørsmål vi får ofte når vi forteller at denne helga skal vi tilbringe i en gymsal og scrappe, scravle og scratte - eller omvendt. Og det er nettopp det vi skal: scrappe, scravle og scratte, i tillegg til å ha en avstressende og kreativ helg sammen med en herlig gjeng damer!

Vi dørene klokken 17.30 på fredag. Dessverre får ingen komme inn før, selv om dørene skulle slumpe til å være åpne. Det er mye som skal inn, og mye som skal ordnes. Men når vi åpner, står et eget scrappebord klar til deg  med et informasjonshefte og en liten velkomsthilsen fra oss. Bordet er ditt hele helga, og du kommer og går som du vil - innenfor åpningstidene.

Hobbygarasjen stiller med butikk, og du kan bruke kontanter, kort eller Vipps som betalingsmiddel. Du betaler etterhvert.

FREDELIG FREDAG:
Ja, nettopp. Fredagen brukes til å komme på plass og komme i gang. Kurs 1 "Fargelegging" begynner kl. 18.00 for dem som er påmeldt. Butikken åpner når den er klar. Det blir middagservering for deg som har bestilt sånn i åtte tida. Plutselig avbryter vi freden med en Hurtigscrapp for å sparke oss i gang. For førstegangstreffere kan vi fortelle at det er en oppgave (utfordring) som plutselig dukker opp og som har kort leveringstid, sånn 24 minutter og 5 sekunder eller noe rundt der. Vinneren kåres ved loddtreknig.  Dørene stenges klokka 02.00 for dem som ikke skal overnatte.

LIVLIG LØRDAG:
Lørdag er det utfordringer og aktiviteter. Kurs 2 - "Lag på lag i romantisk vintagestil" er kl. 11. Det blir loddsalg på ettermiddagen. Ta gjerne med kontanter om du vil kjøpe lodd. Du kan også bruke vipps. Alle pengene som kommer inn på loddsalget går til premier som handles hos Hobbygarasjen. Innlevering for utfordringene er utpå kvelden og vi har bare trekkpremier, ikke avstemminger. Oppgavene er tilpasset alle, uansett om du lager LO'er, PL, kort eller andre papirprosjekter.  Etter trekningen er blir det BINGO !!  Ja, du leser riktig: The Bingo is back! Middagen, for dere som har bestilt, serveres i sjutida. Dørene stenges klokka 02.00 for dem som ikke skal overnatte.

SLENTRENDE SØNDAG
Søndag er en halvrolig dag. Det serveres et godt utvalg av enkle utfordringer du kan velge mellom, og de trekkes klokka tre. Klokka halv fem er sjauegjengen klar til å rydde bort igjen, så da må alle være ute.

Vi går for en helg hvor vi både inspirerer og blir inspirerte, treffer gamle og nye scrappevenner og kanskje får vi til og med laget noe også!

Vi treffes om 9 dager!

Hilsen Trude Julie, Jorun Elin, Mani, Liv Hilde og Berit (komiteen) og den fantastiske dugnadsgjengen som hjelper til!


Pssst... Har du bestilt mat? Har du meldt deg på? Det siste er det ekstra lurt å gjøre, vi har noen ledige plasser fremdeles. Det er ledige plasser på begge kursene.

KURS 1: Finner du HER
KURS 2: Finner du HER 
BESTILLE MAT? PÅMELDING? Finner du HER.


VELKOMMEN TIL VÅRENS VAKRESTE EVENTYR I VÅR VERDEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar