onsdag 1. september 2021

KURS 1 / 2021 - FREDAG 22. OKTOBER, KOLNES GRENDAHUS: FARGELEGGING MED DISTRESS INK REFILLER

NY PRESENTASJON AV KURSET SOM SKULLE VÆRT HOLDT I MARS 2020. 

Endelig ser det ut til at vi kan få holdt kursene som skulle vært holdt i mars 2020, men da endte det med nedstenging og avlysning av kursene. I fjor høst hadde vi treff, men vi kunne ikke holde kursene. Nå er sjansen der igjen, håper vi!


Inger Marie Lea er en lokal svært dyktig scrapper og erfaren kursholder, og hun skal ikke bare holde ett, men to kurs! Inger Marie var forresten den første kursholderen vi hadde på treff. Hun holdt kurs i "Faregelegging med vannpensler" på treffet vårt på Kvalatun høsten 2012, så det er så kjekt å ha henne tilbake som kursholder! Som deltager har hun vært med oss på mange treff siden den gang og imponerer stadig både med fargelegging og kort-oppbyggingen sin.


PRESENTASJON AV KURS NR 1 - FARGELEGGING MED DISTRESS INK REFILLER

På dette kurset lærer vi å fargelegge et motiv som kan brukes på kort. Ved bruk av Distress ink refiller lærer du fargelegging og skyggelegging som gir mer dybde i motivet. Som du ser av bildene under, kan fargelegging både brukes til søte vintagekort og til morsomme og lett motiver.
STED: Kolnes Grendahus, Scrap4fun-treffet
DAG OG TID: Fredag 22.10 kl. 19.00
VARIGHET: ca 2 timer

PRIS Kr. 200,-
inkluderer alt materiell med unntak av noen ting du må ha med selv.

DETTE MÅ DU HA MED SELV:  Papirkutter, dobbelsidig tape, flytene lim, 3d puter og saks. (Kommer nærmere tilbake med om du trenger pensel)

Kurset er i utgangspunktet for treffdeltagere, men er det ledige plasser, og smittevernhensyn tillater det, kan ikke-treffdeltagere få være med også.

PÅMELDING OG BETALING:
Meld deg på ved å betales på Vipps 92648845 - rett til Inger Marie (husk å skrive inn ditt navn). 

Vil du se mer av hva Inger Marie holder på med? Sjekk bloggen hennes!
https://inger-marie-kortdesign.blogspot.com/


BÅDE VI OG INGER MARIE HÅPER AT DU HAR LYST TIL Å BLI MED PÅ KURS!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar