lørdag 2. november 2013

Noen glimt fra Høstscrappefesten 2013

Takk for en flott scrappehelg, masse god inspirasjon og mye moro!  Da er det bare å glede seg til neste gang.  Her er noen glimt fra helga!


Det var totalt 30 i varierende alder som deltok på treffet.  Dørlodd ble sponset av Scraphaugen både på lørdag og søndag.12 personer deltok på julekortkurset og lerretkurset.  Begge var inspirerende kurs.  Dessverre glemte vi å ta bilder av de ferdige resultatene.Velkomstutfordring, pynte fyrstikkeske og lage et kort eller en tag som passer til med premier fra Storyteller via Hobbygarasjen.Tag-utfordring med premier fra Hobbygarasjen.


Den store Papirtrolljakten med flotte premier fra Scrappekjelleren.Papirtroll-inspirasjonsoppgave med premier fra North Star Stamps.Skisse-utfordring med premier fra Trendhuset.
Monokromatisk - og her var vi ganske strenge på at det skulle være riktig fargetoner.  Premier sponset av Staples Haugesund.


Kveldsutfordring  med flotte ark fra Maggidesign.  Margareth var faktisk så spandabel at alle fikk hvert sitt ark i tillegg til at vi kunne lage flere premier!

Bingoord-utfordringen på søndag ble sponset av Hobbygarasjen.

Bingoen ble sponset av Maggi-design og North Star Stamps.

Tilslutt kommer bildene fra søndagens Round Robin - utrolig hvor mye fint som ble produsert på 35 minutter!
Premier til Round Robin var fra alle sponsorene våre!

Takk til alle som deltok!  Takk til alle som sponset oss med premier!  Støtt sponsorene våre, de støtter oss!

1 kommentar:

  1. Takk til alle som var med oss på treffet. Det ble mange hyggelige timer sammen.

    SvarSlett