torsdag 21. november 2013

Velkommen til Vinterdagsscrap på Gamle Slaktehuset i Haugesund sentrum

Da har vi endelig fått på plass detaljene for Vinterdagsscrappen:

Sted: Gamle Slaktehuset - Haugesund sentrum
Dato: Lørdag 18.januar 2014
Tid: Kl. 10.00 til 23.00 (Må være ute da)

Priser:
Voksne kr. 200,-
Barn (fra 2. - 10. klasse) kr. 100,-

Barn på treff
Vi har flere ganger blitt spurt om vi kan lage treff hvor det er mulig å ta med barn.  Det har vi tenkt til å gjøre denne gangen.  Vi har satt 8 år som nedre aldersgrense, men vi er åpne for yngre barn så lenge de er modne nok til å sitte å scrappe over tid.  Ta i så tilfelle kontakt med oss.  Barn må komme i følge med en voksen som tar seg av dem.  Det blir en egen gruppe med bord for hvor barna og den voksne som er med sitter sammen.  Barna får sin egen "goodiebag", egne utfordringer og premier.

Voksne på treff
Voksne uten barn på treff skal selvfølgelig få ha sin alenetid og kunne slappe av og kose seg akkurat slik som vanlig.  Derfor lager vi en egen gruppe med bord for dere.  Du kan selvfølgelig velge å sitte ved "barnebordet" om du kommer sammen med noen som har barn med seg.

Det blir selvfølgelig utfordringer og premier til voksne også.  I tillegg vil det være kaffe og te tilgjengelig.

Mat
Vi er så og si midt i byen så mat er det på hvert hjørne omtrent.  Det er bakeri rett i nærheten hvor man kan kjøpe seg påsmurt mat eller mat man kan smøre selv.  Og det er et utvalg av restauranter i nærheten.  Gode muligheter for parkering.  Kan kjøre nesten helt inn til døra for å lesse av og på.

Påmelding:
Påmeldingsfristen er 8.januar.
Alle MÅ sende mail med påmelding med navn, ev. alder på barn og om du/dere kommer sammen med noen som dere vil sitte sammen med.  Plassen er ikke din før betalingen er registrert.  Vi tror vi har brukbart med plasser, men det er ikke ubegrenset med bord så meld deg på med en gang du har bestemt deg!

Send en e-post til: jorunn1@rettsted.no

Velkommen til treff!

Hilsen fra Berit, Liv Hilde, Trude Julie og Jorunn Elin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar