5 uker igjen til vårens treff og ting faller på plass

Våre treff er for alle som liker å scrappe eller har lyst til å scrappe, enten du er nybegynner eller har masse erfaring, enten du scrapper kort eller layouter (bilder), klisser og klasser på lerret eller lager bokser eller andre papirduppedingser.

Bilder eller kort, spiller ingen rolle - du er velkommen uansett

Det meste av dette er gammelt nytt for våre erfarne treffdeltagere, men for nye deltagere kan det være greitt å vite hvordan et Scrap4fun-treff blir arrangert.  Og hvem vet, kanskje kommer det noe nytt også?!

Alle får tildelt sin plass som de har for hele tiden de er påmeldt. Du kommer og går som du vil.  Sakene dine kan bare ligge, det er en selvfølge at ingen snoker i tingene dine når du ikke er der. Gi beskjed om du kommer sammen med noen som du vil sitte sammen med.  Kommer du alene sørger vi for at du får sitte sammen med noen andre som kommer alene eller sammen med oss eller noen andre som vi vet kommer til å snakke med deg!

Vi scrapper, skravler, får inspirasjon og lærer av hverandre, alle blir oppfordret til å legge det de lager til utstilling og det vi har flere forskjellige utfordringer og aktiviteter som de som vil kan være med på.  Alle har sjans til å vinne en liten eller litt større premie.  Sist tenkte vi å kutte ut bingoen, men det lærte vi fort at det gikk ikke an...  så JA - på søndag spiller vi BINGO!!

På kjøkkenet er det selvbetjening av kaffe, te og vaffelrøre.  Mat kan man lage selv, ha med seg eller bestille fra en eller annen take-away-leverandør.  

Det er ikke den ideelle overnattingsplass, men den som ønsker det, kan ta med seg en madrass, dyna og tannbørsten og slenge seg ned en eller flere timer.  Overnatting fra lørdag til søndag koster 50 kroner og for overnattere er scrappelokalene åpne hele tiden. 

Dessverre har kurslederen som vi hadde avtale med blitt syk, så når det gjelder kurs, trenger vi ennå et par uker før vi har kursene i boks.  Kurs er ikke inkludert i treffavgiften.

Hobbygarasjen pakker sammen butikken og flytter til oss for en helg,  og både de og Scrappekjelleren i Haugesund er med oss på laget og stiller med premier til utfordringene våre.  Det setter vi stor pris på!

Vi har satt et tak på antall deltagere denne gangen og det er viktig at dere som har sagt at dere skal være med, sørger for å få meldt dere på "ordentlig" - det nytter ikke å bare skrive det på Facebook.

Vi repeterer:
Sted: Bleikemyr Bydelshus
Dato: 15. og 16.mars fra kl. 09.00
Pris: Kr. 300,- for helga, kr. 200,- for en dag
Overnatting: Kr. 50,-
Påmeldingsfrist: Mandag 3.mars - eller tidligere om det blir fullt.

Slik melder du deg på:
Send e-post til jorunn1@rettsted.no med navn, kontaktinformasjon og om du kommer alene eller om du har noen du ønsker å sitte samme med.
Betales til kontonummer 3520 64 91149 - ikke glem å skrive hvem betalingen gjelder
Påmeldingen registreres så fort innbetalingen er på konto.

Bli med du også!

Kommentarer