En uke igjen til påmeldingsfristen går ut og det er bare 8 ledige plasser!

Det er en uke igjen til påmeldingsfristen går ut og pr i dag er det 8 ledige plasser på treffet + 2 ekstra plasser på søndag.

Påmeldingen din er ikke registrert før du har sendt mail + at avgiften er innbetalt.  Når det er gjort, er plassen din.

Kurs
Ønsker du å være med på kurs, må du melde deg på ved å sende mail. Påmeldingen er bindende, men du betaler til kursleder på kurset.  Påmeldingsfrist 1 uke før treffet.

Kurs 1 - Flott gaveboks kr. 350,- Lørdag kl. 11.00.  Else Marie Sæverund. Minimum deltagere: 8
Kurs 2 - Kjole på lerret kr. 300,- Lørdag kl. 16.00.  Jorunn Elin Rasmussen. Minimum deltagere: 5

Les mer om kursene lenger nede i bloggen.

Overnatting
Det er muligheter for enkel overnatting på bygget.  Det er ikke dusj og vi har to-tre rom til disposisjon for overnatting.  Ta med det du trenger til å sove på.  Overnatting koster kr. 50,- .  Forhåndspåmelding innen mandag 10.mars, men meld deg gjerne på tidligere det gjør planleggingen mye enklere for oss.

Åpningstider:
Hvor lenge kan du sitte å scrappe?  Vi åpner dørene klokken 09.00 lørdag og stenger klokken 01.00 for de som ikke overnatter.  Ønsker du å sitte lenger, må du betale for overnatting og melde deg på på forhånd uansett om du kommer til å sove der eller ikke.  På søndag åpnes dørene klokken ni for de som ikke overnatter.  Søndag stenger vi kl. 17.00

Ikke glem å melde deg på enten det er treffet, kurs eller overnatting / nattscrapping!  Velkommen til treff!


Kommentarer

  1. Hei, da har jeg betalt. Jeg vil også være med på det første kurset på lørdagen og lage gaveboks. Gleder meg til treffet :)

    SvarSlett
  2. Så bra, Tone-Lill! Vi setter deg på lista.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar