Huskeliste og informasjon - nå er det rett før vi er i gang!

Nå er det bare å pakke baggen og gjøre seg klar!

Her er noen tips til hva som kan være lurt å ha med seg og litt andre ting som det kan være verdt å vite om:

- Det er kaffekopper og drikkeglass på Bydelshuset, men begge deler er ganske små, så det kan være en ide å ha med et eget krus og ev. drikkeflaske. Termokrus med lokk er smart, både for å holde på varmen og ikke minst minimalisere sjansen for å søle kaffe på scrappebordet. Been there, done that....

- Temperaturen i lokalet pleier å være ok, men vi vet aldri helt sikkert hvordan det blir. Det kan være lurt å ha med et teppe, om ikke annet enn til å sitte på, gode innesko og kanskje et par ull-lubber?  Det er bedre å kle litt av seg enn å fryse.

- Det er godt utvalg i stoler slik at det går an å variere litt i løpet av helga, men et teppe eller en pute til å sitte på kan kanskje være godt å ha?

- Det er ikke lov å gå med utesko inne i hallen.  Det gjør det renere og triveligere for oss alle.  Deilig å slippe å sitte hele dagen med utesko på også.

- Mat.  Nærbutikken Matkroken ligger rett over plassen, de har det nødvendigste.  Rema, Rimi og Meny ligger 5 minutter unna med bil, og uten at man må passere bomringen.  Det er mulig å lage seg mat på treffet.  Kjøkkenet kan brukes av alle som rydder opp etter seg.  Et annet alternativ er å bestille Take-Away, men dette må man organisere selv.  Sist opplevde vi at Take-away for levering, bør forhåndsbestilles for å unngå opptil 2 timers ventetid.  

- Vafler, te og kaffe er tilgjengelig hele tiden.

- Kontanter.  Scrappebutikkene tar ikke kort på treffet, så ha kontanter med!  Nærbutikken er en såpass liten butikk at man ikke kan regne med å få tatt ut særlig med kontanter der.  Det er minibank inne ved Rema (stenger kl. 20.00) og ute ved Meny.

- Det er noe kjøleskapkapasitet på bygget.  Dersom det blir trangt om plassen, prioriteres plass til mat framfor plass til brus.  (Det er sikkert kaldt nok til å ha brusen ute i bilen)

-  Har vi glemt noe?  Kom gjerne med tips og råd!

Håper dere gleder dere like mye som oss!Hilsen Liv Hilde, Trude Julie, Jorunn Elin og BeritKommentarer