Ikke glem å melde deg på kurs!

Påmeldingsfristen til treffet har gått ut, men vi har 2-3 ledige plasser igjen og har bestemt oss for at det er mulig å melde seg på noen dager til.  Kjenner du noen som har tenkt på å kanskje være med, men som ikke har fått meldt seg på?  Det er ennå en mulighet.

Har du lyst på litt ekstra inspirasjon, anbefaler vi et av kursene våre. Det er ledige plasser på kursene og her haster det virkelig å melde seg på om kursene ikke skal bli avlyst om det er for få deltagere.  Gå inn på¨Kurs" i innholdsfortegnelsen på bloggen om du ønsker mer informasjon om kursene.  Du kan være med på kurs selv om du ikke er med på resten av treffet.

Vi gleder oss til en helg med mye kreativitet og hyggelige medscrappere.  Her er det plass både til erfarne og ferske scrappere og kortlagere.  Våre utfordringer passer for de fleste og alle har sjans til å få med seg en liten eller litt større premie hjem!

Ikke glem å gi beskjed om du skal overnatte heller!  Noen har spurt om det er lov å sitte utover natta å scrappe også etter klokka ett som vi har satt stengetiden til.  Det er det, men da må du melde deg på og betale for overnatting senest mandag 10.mars.

Ellers blir det et treff med litt gammelt og litt nytt, masse premier, morsomme utfordringer og forhåpentligvis masse inspirasjon.  Mat må du ordne deg selv, men kaffe og te vil være tilgjengelig, det samme med vaffelrøre slik at du kan steke deg en vaffel eller fem.

Bli med du også da!

Slik sjekker du om det er ledige plasser på treffet:

Send en mail til jorunn1@rettsted.no med navn, hva du vil være med på, om du skal overnatte og om det er noen spesielle du kommer sammen med / vil sitte sammen med.  Det er viktig med tanke på bordplassering.

Pris: 2 dager kr. 300,- / 1 dag kr. 200,-
Overnatting: 50 kr
Kontonummer: 3520 64 91149

Kurs 1, Gaveboks med Else  kl. 11.00 lørdag, kr. 350,-
Kurs 2, Kjole på lerret med Jorunn Elin kl. 16.00 lørdag, kr. 300,-
Påmelding til jorun1@rettsted.no
Betaling for kurs skjer på treffet, men vi må ha påmelding på forhånd.

Påmeldingsfristen til kursene er i morgen, fredag og rett etter det vil det bli tatt en avgjørelse om det blir kurs eller ikke.Vi har virkelig startet nedtellingen nå!

Kommentarer