lørdag 12. desember 2015

Kurs nr. 1: En lilla eske fra a til å - Silje Kristin Aunan

Da kan vi presentere det første kurset på vårens store scrappeeventyr her i Haugesund.

På dette kurset skal vi lage og pynte en eske.  Vi skal sette sammen esken helt fra a til å ved hjelp av en teknikk som kan brukes til å lage esker i forskjellige størrelser og varianter.  Her skal flate mønsterark forvandles til en boks med motiv, blomster og andre detaljer. 
Vi skal bruke tre forskjellige mønsterark fra KaBoks.  Vi skal jobbe med hvordan vi kan sette sammen farger og hvordan pynt og farger kan brukes sammen med ulike mønsterark. Vi skal også se på hvordan vi får fram det beste i arkene ved hjelp av detaljer i forskjellige farger og det beste i pynten ved å bruke detaljene i mønsterarkene.
Vi skal bruke: Hvit Bazzill, mønsterark fra KaBoks, flere ulike blomster fra Wild Orchids, osteklut, sølvlenke med diamanter, ett motiv og halvperler.


Dette trenger vi å ta med:
Brun distress Ink (Silje anbefaler Ground Espresso), skjærebrett, preger, bonefolder, saks, kantscraper, dobbeltsidig tape både bred og smal, blyant, 3D-puter, våteservietter, underlag, avklippertang til blomstene, lim (Silje anbefaler Quick Glue). De som har en liten stansemaskin , ta den gjerne med. Da blir køen kortere.  Er du nybegynner og mangler noe av dette utstyret, så skal vi sørge for at det er noe tilgjengelig til utlån.

 Kurset koster 450 kr og det vil bli holdt på lørdag.  Vi kommer tilbake til tidspunktet.

Dette gleder vi oss til!

Bli med du også!

Mer informasjon vil komme etterhvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar