søndag 20. februar 2022

FOTOAVTALE MED HILLESLAND ELITE FOTO

 


AVTALE MED HILLESLAND ELITE FOTO OM FREMKALLING AV BILDER TIL TREFFET!

BILDER ER FREMDELES BEST PÅ PAPIR!
Vi er glade for å kunne fortelle at også til dette treffet har vi fått avtale med Hillesland Elite foto!
VÅRENS PRISER TIL VÅRE TREFFDELTAGERE ER:
10x10cm kr 2 pr stk v/minimum 50 stk
10x15cm kr 2 pr stk v/minimum 50 stk
20x30cm kr 10,- pr stk v/minimum 5 stk
30x30cm kr 30,- pr stk v/minimum 2 stk

SÅNN BESTILLER DU (HUSK KODEN):
Bestilling skjer via www.elitefoto.no eller via en av Hilleslands bildekiosker i butikk. VIKTIG: Vårens kode er: Scrap4fun2022 og den skrives i ORDRE-KOMMENTARFELTET på bestillingen. Rabatten kommer ikke fram i selve bestillingen, du får den når du henter bildene!

HENTESTEDER:
Du får SMS når bildene er klare til henting. Bildene kan hentes i butikken i Kopervik på Karmøy. Du kan også hente dem i en av Hillesland’s bokhandlere som du finner på Oasen Kjøpesenter, på Åkra og i Skudeneshavn. Legg merke til at leveringstiden dit er lengre enn ved henting i Kopervik.

LEVERINGSTID OG HENTESTEDER
Normal leveringstid er 2 dager i butikken i Kopervik på Karmøy. Du får SMS når bildene er klare til å henting. Ekspresslevering (en time) belastes med kr 50,- pr ordre og er kun mulig om du henter bildene i butikken i Kopervik, innenfor butikkens åpningstid.
Du kan også velge henting i en av Hillesland’s bokhandlere på Oasen kjøpesenter, Åkra eller Skudeneshavn, men da må du regne med 3-5 dagers leveringstid. Bilder sendes til Oasen med bil onsdag og fredag.

NÆRMESTE HENTESTED TIL KOLNES
Nærmeste hentested i forhold til Kolnes, er Oasen kjøpesenter, ca 10 minutter unna. Vil du hente bildene dine her på fredag, må bestillingen være inne SENEST tirsdag den 15. mars.
OG IGJEN: HUSK KODEN SOM SKAL SKRIVES I ORDREKOMMENTAR-FELTET.

TRENGER DU TUSJER, SKRIVEREDSKAPER, BLEKK ELLER FOTOPAPIR TIL BLEKKSKRIVER OG SELPHY-SKRIVERE?
Alt det finner du i butikken i Kopervik. Hillesland har også et godt utvalg i tusjer/skriveredskaper, blekk, fotopapir til blekkskrivere og til Selphy-skrivere i butikken i Kopervik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar