Disse sponser oss med premier på vårtreffet!

Vi er så glade for at vi har noen kjekke butikker og produsenter som vil sponse oss med premier til treffet.  Her er en rask presentasjon av vårens sponsorer.  Kommer det flere til, vil vi presentere dem etterhvert.Kort og Godt har valgt å sponse oss enda en gang.  Det setter vi stor pris på.  Kort og Godt er et grosisstfirma som selger bl.a stempler, dies, mønsterark, blomster og blonder.  Produktene får du kjøpt hos mange hobby- og scrappebutikker.  Begge våre butikker har produkter fra Kort og Godt.
Silje Kristin Aunan som er vårens kursholder er også designer for Kaboks, og hun har premier med til oss.  Det gleder vi oss til - flott med en ny sponsor.  Kaboks leverer lekre dies og stempler med norsk tekst.  Begge våre butikker har varer fra Kaboks.
Hobbygarasjen har tatt med seg butikken og vært med oss på alle treffene og kan vel kalles vår hovedsponsor.  Hobbygarasjen har både nettbutikk og fysisk butikk i Hovedgata 30 i Koparvik på Karmøy. 

Vi setter stor pris på samarbeidet med Karin Lovise og Hobbygarasjen.Scrappekjelleren har også vært med oss fra starten.  Den første tiden som sponsor og de siste treffene med litt av butikken sin.  Scrappekjelleren har butikk i Are Frodesvei 7B på Gard, Nord i Haugesund. Butikken er åpen tirsdag og torsdag kveld eller etter avtale. Takk til Camilla for god støtte!

Nærmere presentasjon av sponsorene vil kommer fram mot treffet!
Støtt gjerne sponsorene våre, for de støtter oss!

Kommentarer