Godt nytt år! Godt nytt Scrap4fun-treff!Det er vel litt tidlig å pakke baggen, men det er ikke for tidlig å melde seg på eller i det minste begynne å tenke på det!

50 heldige scrappere kan få være med på vårt neste treff som blir på Kolnes Grendahus fra fredag 4. til søndag 6.mars.  Vi åpner dørene klokka 17.00 på fredag og lukker dem igjen klokka 16.30 på søndag, samt noen timer om natta for dem som ikke overnatter på bygget.  Det blir noe nytt og noe gammelt, og en gammel venn hentes fram igjen...

Det blir to spennende kurs med Silje Kristin Aunan, varierte utfordringer hvor alle en sjanse til å vinne, butikker som har åpent det meste av tiden, hyggelige medscrappere, middag på fredag og lørdag (glutenfri selvfølgelig) og overnattingsmuligheter i lokalet - enkelt og lav standard riktignok, men muligheten er der for et begrenset antall deltagere.  Vi regner med å ha en hotellavtale klar om noen dager for de som kommer langveis fra og har lyst på en litt bedre overnatting enn på madrass på grendahuset.

Bloggen og Facebooksiden vil bli oppdatert jevnlig framover og masse informasjon vil komme.  Priser og annen viktig informasjon vil du alltid finne under INFORMASJON og PÅMELDING på bloggen.

Her er noen viktige opplysninger:

Treff:   kr. 400,-
Kurs:   kr. 450,- pr stk
Overnatting i lokalet:  kr. 50,- pr natt
Middag fredag:  kr. 75,-
Middag lørdag:  kr. 100,-
(Menyen er ikke satt opp ennå)

Påmeldingsfrist er 19. februar.  Maks 50 påmeldte, etter det blir det venteliste.
Dere som er forhåndspåmeldte må bekrefte påmeldingen deres for at den skal være gjeldende.
Påmelding til: jorunn1@rettsted.no

Vi gleder oss!  Det håper vi at du gjør også!


Kommentarer