Kun 4 dager igjen til påmeldingsfristen går ut!

Fra Velkomstutfordringen på høsttreffetNå er det bare noen få uker igjen til vårtreffet på Kolnes og det er bare fire dager igjen til påmeldingsfristen går ut.  Er du en av dem som sitter og dingler med beina og lurer på om du skal være med og hva du skal være med på, så er det absolutt tid for å gjøre noe med det.

Vil du være med på treffet, så er det kun få plasser igjen før det er fullt. Meld deg på nå!
Vil du være med på kurs, så er det noen ledige plasser, flest på boks-kurset.  Meld deg på innen påmeldingsfristen.

Har du meldt deg på, men ikke bestemt deg for om du vil ha mat på fredag og / eller lørdag?  Da må du bestemme deg innen påmeldingsfristen går ut.  Maten skal bestilles og forberedes, så kokken trenger tid til det.

Det begynner også å fylles opp med overnattere på bygget, så gi beskjed om du vil overnatte, for plutselig er det fullt.

Kort sagt:  Påmeldings- og betalingsfristen for vårtreffet på Kolnes er fredag 19.februar eller tidligere om det blir fullt.

Påmeldingen er bindende og treffavgiften må være betalt innen påmeldningsfristen har gått ut for at plassen ikke skal kunne bli gitt til andre.

Du kan melde deg på ved å sende mail til jorunn1@rettsted.no.  Da får du de opplysningene du trenger for å få meldt deg på og betalt treff, kurs, overnatting og mat.

Mer informasjon om påmeldinger og priser finner du HER

Kommentarer