To nye sponsorer

Da har vi fått to nye sponsorer som sponser oss med premier på treffet.


Aksdal Bok & Papir holder til på Aksdalsenteret som ligger der E39 møter E134 omtrent 20 minutter før du kommer til Haugesund østfra.  I tillegg til vanlige bokhandlevarer, kan du finne scrappepapir, dies, stempler og forskjellig annen scrappepynt.  Tusen takk for at dere vil sponse oss!
Aksdal Bok og Papir forhandler bl.a varer fra Global hobby og kunst, og de har også sendt oss en pakke med premier.  Global hobby og kunst leverer kunstnermateriell, hobbymateriell, bøker og hefter til forhandlere rundtomkring i landet.  Sjekk nettsiden deres for å finne ut hvor du kan få produkter fra Global hobby og kunst og hva de leverer.  Sjekk også ut bloggen "Din fantasi".De andre sponsorene våre er:


Kontaktinformasjon finner du HER.
Besøksadresse er Are Frodesvei 7B, 5518 HAUGESUND.  Butikkene har fast åpningstid tirsdag og torsdag fra 18.00 til 21.00. 
På treffet har Camilla med seg et godt utvalg av PL-produkter.  I butikken har hun et stort utvalg av ark og andre scrappeprodukter, ta kontakt om det er noe du ønsker å forhåndsbestille så kan hun ta det med til deg.
Kontaktinformasjon og nettbutikken finner du HER
Besøksadresse er Hovedgata 30, Kopervik (Karmøy).  Åpningstider er tirsdager fra 11-20, Torsdager fra 11-17 og lørdager i partallsuker fra 10-15.
Nettbutikken er under oppgradering, så ta konakt med Karin Lovise om det er noe spesielt du er ute etter.  Du kan også kontakt henne og forhåndsbestille varer om det er noe du vet at du trenger. Ellers har hun med seg hele butikken på treffet.
Kaboks er leverandør av lekre dies og stempler med norsk tekst, samt mønsterark.  Vår kursholder Silje Kristin Aunan er designer for Kaboks og har fått med seg premier til oss.
Vi er glade for at Kort & Godt enda en gang har valgt å sponse oss med premier .  K&G er et grossistfirma selger bl.a norske stempler og dies, mønsterark, blomster og blonder.  Begge våre butikker selger produkter fra Kort & Godt.


 TAKK TIL SPONSORENE OG BUTIKKENE VÅRE FOR AT DERE STILLER OPP.


Kommentarer