Klar til å pakke? Her er noen tips!

Da er det på tide å rydde ut av bilen og lage plass til scrappelasset til treffet!  Ja, for det er helt utrolig, og vi er ganske like alle sammen..., vi triller og bærer inn kofferter og traller og mer til, for å så å sitte å vente på at butikken skal åpne sånn at vi får kjøpt litt mer...  Livet er herlig på scrappetreff! Kan nesten ikke bli bedre.

Noe må vi nå ha med oss uansett, og her er noen tips til ting å ta med og tenke på.

- Scrappesaker.

- Underlag til å jobbe på for å beskytte bordene.

- Kan være lurt å sette navn på store ting sånn at du vet hva som er ditt om flere har det samme.

- Vi lager et grisebord til maling og spraying og ev. et til elektriske duppedingser om det blir behov.

- Et teppe, gode innesko og / eller ull-lubber.  Ulltrøye og annet varmt tøy.
Det er ikke lov å gå inne med utesko. Og det er utrolig kjedelig å sitte å fryse.  . Ærfaringsmessig kan det være litt kaldt på fredag fram til lokalet blir ordentlig varmet opp. Bedre med for mye klær enn for lite.

- Pute eller et teppe til å sitte på.  Vi har alltid det med oss på treff, uansett hvor vi er, så det anbefaler vi andre også.  Du sitter mange timer, så du kan likegodt gjøre det beste ut av det.


- Husk madrass og sengetøy om du skal overnatte. Ekstra ullteppe og / eller varmeflaske (brusflaske med varmt vann) anbefales. I deler av soveområdet er det ikke varme, og vi kan ikke slippe den kalde lufta ut i kurslokalet.

- Lommelykt? I noen av soveområdene er det ikke lys eller det er lite populært å slå på taklyset når andre sover.- Noe behagelig å scrappe i.  Om det er gallakjolen eller pysjen spiller ingen rolle, bare det er noe du føler deg avslappet og fornøyd i.

- Mat, drikke og litt gosj.
Kaffe, te og vafler er tilgjengelig, og middag for de som har bestilt.  Resten må du ha med selv.  Ca. 10 min kjøring til nærmeste butikk.

- Drikkekrus/kopp/flaske med lokk.
Det er kopper på huset, men det er fryktelig kjedelig å søle kaffe eller cola utover scrappesakene.  Been there, done that…

- Både Hobbygarasjen og Scrappekjelleren tar bankkort.

- Ta gjerne med navnetaggen du lagte for noen treff siden eller lag deg en som du kan ha med.

- Lyset i salen ble skiftet høsten 2015, så nå er det ganske bra.  Har du med medbragt lys eller andre elektriske duppedingser, må du ta med deg skjøteledning / padde. Blir det for lite uttak til strøm eller vi får problemer med sikringer, må vi komme opp med en deleordning.  Men hittil har det gått fint.

Har du begynt å pakke? Nå er det full nedtelling! Vi sees om noen få dager!


Kommentarer