søndag 30. oktober 2016

Disse sponser høstens treff!

Vi bare elsker utfordringer og aktivitete - og premier!  Og vi blir bare såååå glade når vi får beskjed om at "Nå sitter jeg her og pakker premier til dere" - og det har vi fått rett som det er nå de siste ukene. Bildet over her fikk vi tilsendt av Margaret i går - og hun sitter og pakker premier fra Aksdal bok og Papir og Global Hobby.  Camilla (Scrappekjelleren) og Karin Lovise (Hobbygarasjen) pakker både butikkene og premier for å være med oss, Kort og Godt har sendt oss premier via Hobbygarasjen og Jorunn Elin og Trude kom hjem fra Papirfesten med premier fra North Star Desing og Engros! Jippi!! På høstens treff har vi ikke mindre enn 11 forskjellige utfordringer, mange pleier å være med og det igjen blir mer inpirasjon til oss alle! Jippi - igjen! I tillegg har vi 3 aktiviteter som det går an å være med på. To gamle kjenninger, en ny...  

Vi kjempeglade og takknemlige for at noen vil sponse oss med premier, i tillegg til de vi kjøper selv.  Støtt våre sponsorer, for de støtter oss!  Nedenfor her, i tilfeldig rekkefølge, er årets sponsorer, i alle fall dem som har dukket opp til nå!


Vi er glade for at Kort & Godt enda en gang har valgt å sponse oss med premier .  K&G er et grossistfirma selger bl.a lekre, norske stempler og dies, mønsterark, blomster og blonder.  Begge våre butikker selger produkter fra Kort & Godt.Det er heller ikke første gang at North Star Design støtter oss med premier. North Star er også et norsk firma, håper aller er klare over hvor heldige vi er som har så mange norske firma som designer og produsere stempler, dies og produkter som passer til vår kultur og scrappestil. Helt siden 2004 har de produsert tekststempler og etterhvert har sortimentet blitt utvidet med dies, ark, klippeark, blomster og pynt. 

Aksdal Bok & Papir holder til på Aksdalsenteret som ligger der E39 møter E134 omtrent 20 minutter før du kommer til Haugesund østfra.  I tillegg til vanlige bokhandlevarer, kan du finne scrappepapir, dies, stempler og forskjellig annen scrappepynt.  Tusen takk for at dere vil sponse oss!
Aksdal Bok og Papir forhandler bl.a varer fra Global hobby og kunst, og de har også sendt oss en pakke med premier.  Global hobby og kunst leverer kunstnermateriell, hobbymateriell, bøker og hefter til forhandlere rundtomkring i landet.  Sjekk nettsiden deres for å finne ut hvor du kan få produkter fra Global hobby og kunst og hva de leverer. 


Scrappekjelleren er en fysisk scrappebutikk som ligger rett nord for Haugesund sentrum,  nærmere bestmet i Are Frodesvei 7B.  Butikken har fast åpningstid tirsdag og torsdag fra 18.00 til 21.00, ellers etter avtale. I butikken har Camilla et stort utvalg av ark og andre scrappeprodukter, ta kontakt om det er noe du ønsker å forhåndsbestille så kan hun ta det med til deg.


Hobbygarasjen holder til i Hovedgata 30, Kopervik (Karmøy).  Åpningstider er tirsdager fra 11-20, Torsdager fra 11-17 og lørdager i partallsuker fra 10-15. Fram til jul har butikken åpent hver lørdag. Dessverre er nettbutikken nede for tiden, så ta konakt med Karin Lovise om det er noe spesielt du er ute etter.  Du kan også kontakt henne og forhåndsbestille varer om det er noe du vet at du trenger
På treffet er både Scrappekjelleren og Hobbygarasjen med oss.


Takk til butikkene våre og sponsorene våre for at dere stiller opp enda en gang!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar