Litt som kan være kjekt å vite om vårens treff


Jo Firth-Young beskrev det sånn for to år siden: "The weekend long crop is held in a sports hall and the whole event has a really nice relaxed comfortable feel to it.  Inside the hall there are two shops, & everyone has their own table where they sit and craft all weekend - I thought with 50+ women in a room crafting the noise would be BIG but no, everyone was too busy crafting to be noisy - just a gentle sound of chatter."

Og det er akkurat sånn vi vil ha det!  Vi skal scrappe, scravle og scratte!

Vi har ferske scrappere og erfarne scrappere, et vidt aldersspekter og et vidt scrappespekter. Her lages det kort, LO'er, PL og mye annet. Utfordringene våre er laget sånn at de passer til alle typer prosjekter og uansett hvor lenge du har scrappet.  Butikker hører med til treff, og vi har med oss to. Kjekt å kunne handle det man trenger og ikke trenger...

Du får ditt eget bord som du kan fylle opp med mye eller lite alt etter som du selv vil.  Plassen er din under hele treffet, så føl deg som hjemme og kom og gå som du selv ønsker.  Vi prøver så godt vi kan å sette folk sammen med dem de ønsker å sitte sammen med, men det er et puslespill som skal gå opp og det er ikke alltid det går helt opp. Kommer du alene og ikke kjenner noen, så passer vi på å plassere deg sammen med noen som vi vet er ekstra hyggelige eller som kanskje også kommer alene.  Flere vennskap har blitt bygget på den måten!  Vi trenger ikke å gå lenger enn til oss selv for å finne bevis på det!  Hele Scrap4fun bygger på at noen av oss tilfeldigvis ble sittende ved siden av hverandre på et scrappetreff for noen år siden.

På kjøkkenet er det vaffelrøre, kaffe og te. Alle som klarer å rydde etter seg, er hjertelig velkomne til å bruke kjøkkenet og vi deler kjøleskapkapasiteten etter beste evne, og den evnen pleier å være god! Du kan lage deg din egen mat, men mens kokkene holder på med fellesmaten, har de prioritert plass på. Mange gode samtaler har blitt ført over en vaffel og en kopp kaffe enten stående eller sittende rundt bordet. 

Vi møtes på treff fordi det er en fantastisk måte å få inspirasjon av hverandre på, men det sosiale er minst like viktig for mange av oss og vi bare nikoser oss! 

Vi gleder oss masse!

Kommentarer