søndag 19. mars 2017

Å pakke til treff, det er litt av en kunst!

Er du klar til å begynne å pakke? Lurer du på hva du trenger? 
Du trenger antageligvis bare 20% av det du tar med deg.  Problemet er bare å vite hvilke 20% du trenger...

Sånn?

Eller sånn?
Vi lover ikke at vi kan hjelpe deg, men her kommer i alle fall noen tips til hva som kan være kjekt å ha med:

Scrappetreff-livet er vidunderlig! Vi fyller opp bilen til randen, drar inn kofferter og traller og bokser likevel er det kø i butikken når den åpner... Så pust ut, vi har butikker med oss og de har nok det meste av det du trenger så sørg for å ha litt ekstra plass i bilen til du skal hjem igjen...

- Scrappesaker. 
Noen lurer på om det er noe spesielt de må ha med seg til utfordringene. Utfordringene krevet ikke mer enn det de aller fleste har i baggene sine, enten baggen fyller opp en hel bil eller får plass i passsjersetet...

Kurs
- Gå inn på kursinformasjonen og sjekk hva du trenger å ha med deg. Mangler du noe, så møt opp likevel!

Sett navn
.- Det er lurt å sette navn på store ting sånn at du vet hva som er ditt dersom du blir sittende ved siden av noen som har det samme. Vi scrappere er jo utrolig flinke til å spre oss utover, noen av oss i alle fall.

Jobbeunderlag
- Underlag til å jobbe på. Det  hjelper til med å beskytte bordene.

Klin og klæsj
- Vi lager et "grisebord" til maling og spraying.

"Padde / skøteledning"
- Har du med medbragt lys eller andre elektriske duppedingser, må du ta med deg skjøteledning / padde. Blir det for lite uttak til strøm eller vi får problemer med sikringer, må vi komme opp med en deleordning.  Men hittil har det gått fint. Lyset i salen er bra, men noen foretrekket eget lys likevel.

 Innesko / ull-lubber.  
- Det er ikke lov å gå inn med utesko.

Ulltrøye og annet varmt tøy. 
- Erfaringsmessig kan det bli litt kaldt på fredagskvelden fordi dørene blir stående oppe når deltagere og butikker bærer inn. Vi må også sjokklufte litt med jevne mellomrom i løpet av helga.

Teppe og / eller pute til å sitte på.
- Teppet kan også slenges over skuldrene om det skulle bli litt kaldt. Stolene er helt greie, men vi skal sitte noen timer og vi fortjener å ha de best mulig, sørg for at du sitter så behagelig du kan.

Noe behagelig å scrappe i.  
- Om det er gallakjolen eller pysjen spiller ingen rolle, bare det er noe du føler deg avslappet og fornøyd i.

Mat, drikke og litt gosj.
- Kaffe, te og vafler er tilgjengelig, og middag for de som har bestilt.  Resten må du ha med selv.  Ca. 10 min kjøring til nærmeste butikk.

Drikkekrus/kopp/flaske med lokk.
- Det er kopper på huset, men det er fryktelig kjedelig å søle kaffe eller cola utover scrappesakene.  Been there, done that…

Penger
- Både Hobbygarasjen og Scrappekjelleren tar bankkort.

Skal du overnatte?- Husk madrass og sengetøy  Ekstra ullteppe og / eller varmeflaske (brusflaske med varmt vann) anbefales. I deler av soveområdet er det ikke varme, og vi kan ikke slippe den kalde lufta ut i kurslokalet.

- Lommelykt? I noen av soveområdene er det ikke lys eller det er lite populært å slå på taklyset når andre sover.
Har du lyst til å lage din egen navnetag / lapp til å ha på treffet, så er du hjertlig velkommen til det! Noen har kanskje en gammel en som vi lagde for noe år siden!

Er det noe du lurer på så spør!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar