Treffbutikken vår er Hobbygarasjen


Scrappetreff og butikk hører sammen. Det er noe med det å bare kunne rusle inn i butikken i tøfler, se på nyheter, få hjelp og veiledning av kunnskapsrik og hyggelig betjening, ta med seg prosjektet man holder på med og finne akkurat det arket eller den pynten man mangler... For oss scrappere er vel scrappebutikker det samme som lekebutikker for små barn - en liten drømmeverden!

Hobbygarasjen har vært med oss fra første treff, og også i høst pakker Karin Lovise og medhjelperne hennes ned det meste av butikken og flytter fra Kopervik til Kolnes. Det er vi glade for! Åpningstidene på treffet vil vi komme tilbake til.
Hobbygarasjen holder til i trivelige lokaler i Hovedgaten 30 i Kopervik på Karmøy.

Mer informasjon finner du på butikkens Facebookside, i bloggen eller i nettbutikken.Det begynner å haste litt nå, for det er bare litt over 2 uker igjen, men er det noe spesielt du ønsker at Karin Lovise skal ta med seg, så sende henne gjerne en melding om det. Ønsker du å kjøpe kartong i hele pakker, er det veldig fint om du forhåndsbestiller.


I år blir det bare en butikk med oss, og vi vil takke Scrappekjelleren  v/ Camilla for at hun og butikken har vært med oss de siste årene!

Som sagt, litt over 2 uker igjen nå. Vi begynner å kjenne at det rykker i scrappegenene nå! Høst og scrappetreff!! Det er herlig det!


Kommentarer