Sånn er det å være på høstscrappefest! Stemningsrapport på forhånd!


Nå har påmeldingsfristen gått ut og vi har fått noen ledige plasser, så vil du være med, så send oss en melding! Går du fremdeles rundt og teller på knappene om du skal være med på treff eller ikke?  Knapper er mye kjekkere å scrappe med enn å telle på! Meld deg på mens det ennå er plass.

Denne gangen har vi også noen helt nye scrappere med, noen som aldri har vært på treff før! Så her skal vi fortelle litt om hvorfor noen av oss har blitt så bitt av scrappebasillen…
   
Tenk deg en hel helg alene uten mann og barn, hunder og katter eller hus som roper om noe som må gjøres?  Du får ikke en gang tid til å tenke på jobben eller sjefen, du kan bare dykke inn i din egen lille eller store verden av hyggelig damer, papir, lim, dill og dall og fjas og hygge og alvor om hverandre.

Din lille verden er bordet du har fått tildelt og som du kan ha så ryddig eller så rotete du vil. Her rigger du til som du vil og du kommer og går som du selv vil uten at du risikerer at noen ommøblerer det mens du er borte.  Og ingen klager over at det er rotete heller.

Den store verden er full av hyggelig damer (og en mann), vafler, kaffe, inspirasjon, demonstrasjoner, utfordringer som passer for alle, aktiviteter som du selv bestemmer om du vil være med på, gode samtaler, overfladiske samtaler, latter og moro og muligheter til å bli kjent med nye mennesker.  Bingo!

Om ikke det var nok, så får du haugevis med timer til å scrappe på, eller til å rusle rundt og se på andre som scrapper og ting andre har scrappet.  Kanskje får du med deg en liten premie eller fem også?  Du trenger ikke en gang å gå hjem for å sove!  Du trenger for så vidt ikke å sove i det hele tatt – uten at vi anbefaler akkurat det da.  Men du kan ta med deg en madrass, sovepose og tannbørste og slå deg ned i en passende krok for natta for bare 50 kroner pr natt.  Dame-LAN pleier Mani å kalle det.

Tenk å kunne sitte og scrappe og oppdage at du mangler akkurat det arket eller den pynten, og så bare kunne tusle bort til scrappebutikken i sokkelesten og finne akkurat det du trenger! Og vet du ikke hva du trenger, kan du få hjelp av våre dyktige butikkdamer! Det er jo bare en drøm – som enkelt kan gjøres til virkelighet.

Vi kjenner at vi gleder oss bare ved tanken!  Og vi gleder oss til å se deg også enten du har vært med før eller ikke, enten du er en helt ny scrapper eller en skikkelig erfaren en!  Her er det bord for alle!
Teller du fremdeles?  Bare ikke hold på for lenge, for selv om det er plasser igjen, så er det ikke så veldig mange.  Nedtellingen har startet!

Psst… De som er påmeldt og har glemt å betale må bekrefte plassen sin / betale for å ikke miste den!

Kommentarer