Katja Joulak er gjestedesigner i Ett Trykk i 2018

Har dere sett det? Det norske flotte scrappebladet "Ett trykk" har nettopp presentert gjestedesignerne for 2018 på bloggen sin og der er jammen meg vårens kursholder Katja Joulak av dem! Det er stas!
Det er selvfølgelig flere spennende og dyktige designere som skal være med å preget bladet i 2018, og vi synes at det er ekstra kjekt at Katja Joulak er en av dem. Designerne blir presentert nærmere i februarnummet og da får vi en sjans til å bli ekstra kjent med Katja før hun kommer til oss på treffet i mars! De av oss som abonnerer på Ett Trykk vil jo allerede få bladet i januar. Det gleder vi oss til!

Katja har sendt oss kursene som hun skal holde hos oss, og de skal vi presentere ganske snart. Reaksjonen til en av dem som har fått en "sneak peak" av kursene egner seg kanskje ikke på trykk, men det avsluttet med "JEG VIL PÅ KURS " - med store bokstaver... 

Dette innlegget er ikke på noen måte sponset av Ett Trykk, men vi har vært i kontakt med dem og fått lov til å bruke plakaten som vi har brukt her. Vi vil likevel slå et slag for bladet og oppfordre deg som ikke allerede er abonnent til å bli det! Vi er så heldige som har et så fint blad her i Norge i en tid for mange av scrappebladene rundt omkring i verden blir lagt ned. Det er faktisk ganske fantastisk!
Kommentarer