Vi lovte visst å tie stille en stund, men det var før det gikk opp for oss hvor kort tid det er til vi er i gang med treff igjen. En del er allerede forhåndspåmeldte og da må vi jo gi alle andre sjans til å melde seg på også.

Vårens Scrap4fun-treff blir på samme sted og samme klokkeslett, men ny dato:

2. til 4. mars 2018

blir det Scrappeslepp på Kolnes igjen og vi er allerede ganske klare! Same procedure as every  year…

Vårtreff er kurstreff og denne gangen får vi besøk av den svenske scrapperen  Katja Joulak – kjent som «Mezzanotteskapar» på nett. Det er en spennende dame som vi skal fortelle mer om senere. Gå inn på kurs i bloggen, så kan du allerede nå lese mer om henne. Hva slags kurs det blir, pris og hvor mange kommer vi tilbake til. Vi håper at mange griper sjansen og blir med på kurs denne gangen!

Treffprisen er fremdeles 450 kr, og da har du ditt eget bord tilgjengelig bare fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag. Enkel overnatting på grendahuset koster kr 100,- for en helg, du må ta med det du trenger selv, vi har begrenset med plasser og man finner en «krok» der det passer. Hotellavtale kommer vi tilbake til. Det blir tilbud om middag fredag og lørdag og en enkel lunsj på søndag. Priser og meny kommer senere.

Ellers blir det mange timer med scrapping, hyggelig selskap, kjekke mennesker, latter, inspirasjon, utfordringer, aktiviteter og alt som ellers hører et kjekt scrappetreff til!

Følge med, følg med så kommer alt du trenger å vite etter hvert! En del fast informasjon ligger også her i bloggen.

Påmeldingsinformasjon finner du HER.

Vi gleder oss til å treffes igjen!

Kommentarer