tirsdag 30. oktober 2018

Noen tips til hva du trenger å ta med deg på treffet.


Det er alltid like fascinerende å se hva folk pakker med seg på treff.  Noen fyller opp hele bilen, mens andre er skremmende organiserte eller gode planleggere. Det finnes selvfølgelig ingen fasit på hva du må ha meg deg, men her kommer noen tips i alle fall. 

Scrappebordet. 
Vi dekker bordene med plast, men ta med deg et jobbeunderlag som beskytter bordene mot riper og andre skader. Vi lager også et eget "grisebord" til klin og klæsj.



Unngå skarpe kanter på hyller, bokser, kofferter etc.
De har lagt nytt golv i hallen, og det golvet er litt mykere enn det gamle. Vi har derfor fått spørsmål om å passe på at ting vi har med oss ikke lager riper / merker i golvet. Har du hyller eller andre ting med skarpe kanter, tynne flater mot golvet etc, er det fint om du har med den noe det kan stå på - et lite teppe, en matte eller lignende. 

"Padde / skøteledning"
Har du med medbragt lys eller andre elektriske duppedingser, må du ta med deg skjøteledning / padde. Blir det for lite uttak til strøm eller vi får problemer med sikringer, må vi komme opp med en deleordning.  Men hittil har det gått fint. Lyset i salen er bra, men noen foretrekker eget lys likevel.

Innesko / ull-lubber.  
Det er ikke lov å gå inne med utesko, og de høye hælene må nok bli hjemme denne gangen.  Ta med deg sko, tøfler eller ull-lubber til innebruk. Uteskoene settes i gangen utenfor scrapperommet. 

Ulltrøye og annet varmt tøy. 
Det har vært kaldt nå, og selv om temperaturen skal stige litt de neste dagene, kan det fort bli litt kaldt i lokalet, spesielt på fredagskvelden. Både fordi lokalet ikke har vært varmet skikkelig opp på noen dager, og fordi dørene blir stående en del oppe mens vi bærer inn.  Vi kommer også til å sjokklufte et par minutter hver time for å skifte ut lufta. Da kan det også være godt å ha noe å slenge over skuldrene. 

Teppe og / eller pute til å sitte på.
Teppet kan også slenges over skuldrene om det skulle bli litt kaldt. Stolene er helt greie, men vi skal sitte noen timer og vi fortjener å ha de best mulig, sørg for at du sitter så behagelig du kan.

Noe behagelig å scrappe i.  
Om det er gallakjolen eller pysjen spiller ingen rolle, bare det er noe du føler deg avslappet og fornøyd i.

Drikkekrus/kopp/flaske med lokk.
Det er kopper på huset, men det er fryktelig kjedelig å søle kaffe eller cola utover scrappesakene.  Been there, done that…



Mat, drikke og litt gosj.
Kaffe, te og vafler er tilgjengelig, og middag for de som har bestilt.  Resten må du ha med selv.  Ca. 10 min kjøring til nærmeste matbutikk og kjøpesenter.

Betalingsmidler
Hobbygarasjen tar kontanter, vips og kort og du betaler etter hvert som du handler. Denne gangen har vi også en omgang med loddsalg, så ta gjerne kontanter med til det. 


Til deg som skal overnatte:

- Husk madrass og sengetøy  Ekstra ullteppe og / eller varmeflaske (brusflaske med varmt vann) anbefales. I deler av soveområdet er det ikke varme, og vi kan ikke slippe den kalde lufta ut i scrappelokalet før det har blitt varmt nok til å scrappe i. 

- Lommelykt? I noen av soveområdene er det ikke lys eller det er lite populært å slå på taklyset når andre sover.

Har du lyst til å lage din egen navnetag / lapp til å ha på treffet, så er du hjertlig velkommen til det! Noen har kanskje en gammel en som vi lagde for noe år siden!

Velkommen til treff! 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar