søndag 7. oktober 2018

Sånn har vi det på treff hos oss!



Har du husket å melde deg på og å betale? Her er litt generell informasjon om treff hos oss. . Vi har noen få ledige plasser om du skulle finne ut at du har anledning likevel!

Vi i komiteen gleder oss i alle fall masse, og noen av oss har begynte å varme opp med andre treff.  Vi elsker å lage treff, men vi synes også det er helt topp å dra på treff også. Det fine er at treffene rundt omkring er litt forskjellige, selv om målet er det samme: Komme sammen, scrappe, få inspirasjon og kose seg glugg i hjel. Hva som er viktigst, varierer sikkert fra person til person. Det viktigste er at det er noe for alle.

Vi åpner dørene på fredag klokka fem, ikke før - ikke etter. Vi får ikke overta lokalene før klokka tre, så de to timene trenger vi, dugnadskomiteen og sjauerne våre til å gjøre klar lokalene og klokka halv fem på søndag må alle være ute, for da er den samme gjengen klar til å rydde ut igjen.

Alle de timene mellom der brukes til scrapping, deling av inspirasjon, scravling, scratting, utfordringer og annet gøy. Her kan du være både introvert og ekstrovert. Har du lyst til å prate med andre kjente og ukjente, så gjør du det, har du lyst til å bli i scrappebobla og å være i ditt eget hod, kan du det. Men det er hyggelig om du sier "Hei" til naboen. Du får ditt eget bord med navnelapp, og det er klart til deg når du kommer. Bordet er ditt hele helga, og du kan komme og gå som du vil. Tingene dine kan bare stå, og det er en selvfølge at de får stå i fred. Men det er likevel på eget ansvar, og verken vi eller Grendahuset har forsikring som dekker scrappeting eller andre personlige eiendeler.

Hobbygarasjen stiller med butikk og åpner når de er klare på fredagskvelden.

Det serveres middag fredag og lørdag for dem som har bestilt det.På kjøkkenet er det kaffe, te og vaffelrøre og det kan benyttes av alle som rydder etter seg. Vi har brukbar kjøleskapkapasitet, men blir det dårlig med plass, blir mat som må ha kjøletemperatur prioritert. Du kan lage din egen mat, men rundt fellesmåltidene er kjøkkenet reservert til kokken.

For dem som ikke overnatter, lukkes dørene klokka to på fredag og lørdag og åpner igjen klokka 09.00 neste morgen. Denne gangen er det ikke kurs, og selv om vi ikke har hørt noe fra henne, satser vi på at Papirtrollet setter sine spor på treffet denne gangen også. Vi har utfordringer som alle som vil kan være med på, og første runde blir trukket lørdag kveld, siste runde klokka tre på søndag. Utfordringene er såpass runde i kanten at de passer for alle, uansett om du er nybegynner eller har scrappet i årevis og uansett om du scrapper kort, layouter, PL eller andre ting.Det var de tekniske detaljene ved et treff – men det eller viktigste er kanskje alt det andre: Det sosiale, det hyggelige, nye og gamle vennskap og bekjentskap, lått og løye, prøve noe nytt, strekke grenser, få inspirasjon …. Men det kommer vi tilbake til senere!

Lurer du på noe? Spør i vei, enten på pm på eller rett på Facebooksiden vår eller send oss en e-post.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar