søndag 6. januar 2019

HVORFOR BRAKAHAUG OG IKKE KOLNES?


Noen som nå sitter og biter negler og er skrekkslagne bare ved å tenke på at vi flytter til Brakahaug? Da kan vi berolige dere med at det er vi også....  Neida, vi er ikke det altså.  Her skal det bli like mye kos, like mye alvor og like mye lått og løye og god inspirasjon som det pleier å være når en flott gjeng med scrapperinner møtes til treff hos oss. Vi gleder oss like mye som vi alltid gjør!

Om vi har flyttet eller ikke, vet vi forresten ingenting om. Etter Sommertreffet her i juni i fjor, fant vi ut at dette lokalet hadde mye av det vi ønsket oss. Det var perfekt for et lite sommertreff, og tanken på at vi kanskje kunne arrangere et stort treff her, begynte å modnes. Vi bestemte oss for å prøve å arrangere vårtreffet her. Så tar vi en vurdering i ettertid for å se om hva vi kommer til å gjøre framover. Det vi vet, er at noe vil helt sikkert bli bedre her og noen ting er bedre på Kolnes eller andre steder vi har vært.

Vi gleder oss i alle fall masse til treff og responsen har vært overveldende! Det er fremdeles ledige plasser, men ikke sitt for lenge på gjerdet og bit i hyssingen, for mens vi på Kolnes nesten alltid hadde mulighet til å klemme inn et ekstra bord, er 50 en absolutt grense her. Vi vil nemlig fremdeles at alle deltagerne skal få ett bord, eller det som tilsvarer ett bord hver.

Det vil komme mer informasjon om vårens treff og hva som blir nytt og hva som blir som før etter hvert! For mye blir likt, men noe kommer til å bli litt annerledes!

Velkommen til treff 15. til 17. mars på Brakahaug skole!

Følg oss her i bloggen eller på Facebook, der både er er det og kommer det løpende informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar