lørdag 12. januar 2019

Hva blir nytt og hva blir som før på vårens treff?




Jippi! Det er mange som vil være med til Brakahaug, nå er det bare noen veldig få plasser igjen!
Her er litt om kan være greit å vite:

Parkering, av- og pålessing av scrappeting:
Denne gangen er vi på en skole. Med tanke på sikkerhet, er det kun tillatt å kjøre inn for å laste av og bære ut igjen. Vi åpner porten for avlasting klokka fem (17.00) på fredag og åpner den igjen når treffet avsluttes på søndag. Utenom disse tidene åpner vi porten etter avtale for av- og pålessing. Bilene må parkeres på parkeringsplassen litt lenger nede i veien.

Åpningstider:
Fredag: 17.00 – 01.30
Lørdag: 09.00 – 01.30
Søndag 09.00 – 16.00
Etter klokken 01.30 er det kun de som har bestilt overnatting som får være igjen i lokalet. 

Bobil
Bobil må parkeres på parkeringsplassen litt lenger nede i veien.

Overnatting
Overnatting MÅ bestilles og betales sammen med påmeldingsavgiften. Antall personer som skal overnatte må meldes inn til brannvesenet på forhånd, vi må derfor ha det klart i god tid. Overnatting i klasserom, enerom kan vi ikke love noen.

Lokalet
Skolen har 170 elever, 10 klasser og dermed sånn passelig stor. Den ligger fint til i utgangen av et byggefelt og med friluftsområder som nærmeste nabo. Her er det gode muligheter for dem som har lyst til å bevege litt på seg innimellom scrappeslagene. Scrapperommet er mindre enn på Kolnes. Alle får sitt eget bord, men det blir litt mindre rom rundt scrappeplassen.  Eget rom til å spise i, eget rom til butikken, enkelt kjøkken.

Kjøkken og mat
Denne gangen kan vi ikke til å tilby mat på treffet.  Det er tilgang til kjøkken hvor det går an å ordne seg selv med mat. Det er også et godt utvalg av take-away steder i nærheten, enten man ønsker å hente eller få levert. Det er kort vei til butikker og spisesteder både på Raglamyr 5 minutter unna, Oasen kjøpesenter 10 minutter unna og i byen 10 minutter unna. 

PÅMELDING OG BETALING SENEST 15.FEBRUAR. 

Mer detaljer om alt dette kommer etter hvert!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar