tirsdag 12. mars 2019

Klar til å pakke til treffet?


Det er alltid like fascinerende å se hva folk pakker med seg på treff.  Noen fyller opp hele bilen, mens andre er skremmende organiserte eller gode planleggere. Det finnes selvfølgelig ingen fasit på hva du må ha meg deg, men her kommer noen tips i alle fall. 

Scrappebordet. 
Vi dekker bordene med plast, men ta med deg et jobbeunderlag som beskytter bordene mot riper og andre skader. Det er litt mindre plass her enn vi pleier å ha, så det kan være lurt å tenke på det når du pakker. 

"Padde / skøteledning"
Har du med medbragt lys eller andre elektriske duppedingser, må du ta med deg skjøteledning / padde. Blir det for lite uttak til strøm eller vi får problemer med sikringer, må vi komme opp med en deleordning.  

Innesko / ull-lubber.  
Det er ikke lov å gå inne med utesko, og de høye hælene må nok bli hjemme denne gangen.  Ta med deg sko, tøfler eller ull-lubber til innebruk. Uteskoene settes i gangen utenfor scrapperommet. 

Ulltrøye og annet varmt tøy. 
Ettersom det er første gang vi er på Brakahaug, kan vi ikke forutse temperaturen. Men det er greit å ta alle forbehold. Ta med litt varmt tøy og et teppe for sikkerhets skyld. Vi kommer også til å sjokklufte et par minutter hver time for å skifte ut lufta. Da kan det også være godt å ha noe å slenge over skuldrene. 

Teppe og / eller pute til å sitte på.
Teppet kan også slenges over skuldrene om det skulle bli litt kaldt. Stolene er helt greie, men vi skal sitte noen timer og vi fortjener å ha de best mulig, sørg for at du sitter så behagelig du kan.

Noe behagelig å scrappe i.  
Om det er gallakjolen eller pysjen spiller ingen rolle, bare det er noe du føler deg avslappet og fornøyd i. 


Drikkekrus/kopp/flaske med lokk.
Vi oppfordrer alle til å ta med sin egen kopp til å drikke av.
Det er kopper på huset, men det er fryktelig kjedelig å søle kaffe eller cola utover scrappesakene.  Been there, done that… Koppene på skolen er også ganske små. Vi har pappkrus i reserver, men av miljøhensyn er det bra om vi kan bruke minst mulig av det.



Mat, drikke og litt gosj.
Kaffe, te og vafler er tilgjengelig hele helgen.  Denne gangen er det ikke matservering. Du kan lage deg mat selv, dra "ut" å spise eller hente Take-away. Det er ca. 5 min kjøring til nærmeste matbutikk og til Amanda kjøpesenter og mange andre butikker, ca 10 minutter til Haugesund sentrum og 10 minutter til Oasen kjøpesenter. Det er også flere Take-away-plasser i nærheten. 

Betalingsmidler
Hobbygarasjen tar kontanter, vips og kort og du betaler etter hvert som du handler. Vi fikk gode tilbakemeldinger på loddsalg på sist treff, så vi prøver oss med en runde denne gangen også. Loddene koster kr 5,- pr stk. Ta gjerne med kontanter til det!

ALLERGIVARSEL!!!
Vi har en deltager med alvorlig sitrusallergi. Du kan spise sitrusfrukter, men de må skrelles utenfor bygningen! 


Til deg som skal overnatte:

- Husk madrass og sengetøy  Overnatting i klasserom. 

- Lommelykt? Kan alltid være kjekt å ha.

- Sett deg inn i brannforskriftene og legg merke til de to nærmeste rømningsveiene! Vi har to våkne nattevakter (egentlig flere, for mange av oss bruker mer av natten til å scrappe enn å sove...)

Har du lyst til å lage din egen navnetag / lapp til å ha på treffet, så er du hjertlig velkommen til det! Noen har kanskje en gammel en som vi lagde for noe år siden!

Porten åpnes klokken 17.00. Kommer du tidligere enn det, må du vente ved parkeringsplassen litt nedenfor skolen. Respekter skiltingen som forteller om det er klart for å kjøre inn eller ikke. Vi kan ikke åpne for innkjøring før alle barna er hentet på SFO og vi har fått alt treffutstyret. 

Velkommen til treff! 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar