torsdag 14. mars 2019

LITT OM ANKOMST PÅ BRAKAHAUG I MORGEN OG I LØPET AV HELGEN.

VIS HENSYN - KJØR VELDIG FORSIKTIG

I og med at vi denne gangen er på en skole som brukes av barn i alle aldre både i og utenom skoletidene, er det veldig viktig at alle kjører forsiktig, parkerer på anvist plass og respekterer både offentlige og vår skilting for kjøring og parkering.

INNKJØRING TIL SKOLEN - KUN FOR Å LASTE AV OG PÅ SCRAPPEUTSTYR ETC
Vi har fått lov til å kjøre inn i skolegården for laste av og på utstyr. Men ingen, komiteen og dugnadsgjengen inkludert, får kjøre inn før etter at SFO er stengt eller er tom for barn. Det kan bli så sent som 16.30. Vi i arrangementskomiteen er da avhengige av å komme inn med en del utstyr og få det på plass før vi kan åpne for innkjøring for andre.
Planen er å åpne for innkjøring klokken 17.00. Det vil bli satt opp en "bukk" med skilt ved parkeringsområdet. Ingen må kjøre inn før den er fjernet, selv om klokken skulle bli mer enn 17.00.

PORTEN INN MOT SKOLEN
Kommer eller drar du utenom rundt åpningstiden på fredag og stengetiden på søndag, må du åpne og lukke porten selv. Akkurat rundt start og avslutning på treffet vil den bli stående åpen. Men som sagt, det er kun lov å kjøre inn for å laste av scrappeutstyr.
Det er ikke lov å parkere på parkeringsplassen rett utenfor porten eller i området der.

VEIFORKLARING:
Mer detaljert veiforklaring vil bli lagt ut. Men kjører du på GPS, er det stor sjans for at denne vil ta deg til feil inngang på skolen. Når du har kjørt av fra innfartsveien (E134), kommer du til begynnelsen av boligfeltet omtrent med en gang. Ved barnehagen går det en grusvei inne til venstre. Der kjører du inn til venstre, ikke rett fram som GPS'n antageligvis sier at du skal.

Dette ble mye må / må ikke. Men det er viktig for at alle skal ha en bra helg, både de som er på treff og de som bor rundt i området!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar