mandag 27. januar 2020

Hvem er det som er med på treff? Lurer du på om du skal bli med?


Sitter du der ute en plass og scrapper for deg selv og tenker at det høres litt kjekt ut å treffe andre scrappere? Kjenner ingen du kan gå sammen med? Kanskje lurer du på hvem i alle dager som går på treff? Hvem som velger å tilbringe en helg i en gymsal for å scrappe? De fleste av oss ønsker jo ikke å stikke oss så voldsomt ut, og det å møte opp på noe nytt, enten man er alene eller sammen med en til, kan være ganske "skummelt" noen ganger. Da kan vi komme med noen forhåpentligvis oppklarende, og kanskje til og med beroligende opplysninger om hvem som er med på våre treff.

Så hvem er vi? Vi er i alderen 20+ til 60+, vi jobber i skole, barnehage, butikk, på kontor, studerer, er hjemmeværende, er sykepleiere, sjefer, jobber i oljebransjen, er håndverkere, sjåfører, og mye annet. Vi har høy utdannelse og lav utdannelse. Noen har barn, noen har ikke barn og noen har til og med barnebarn. Vi bor på Haugalandet, i Bergen, i Stavanger eller en annen plass.  Noen er veldig sosiale og elsker å scravle, andre vil helst være litt i sin egen verden innimellom.  Mest av alt er vi litt midt i mellom, vi prater litt og vi tier litt. Noen har kommet i flokk fordi de kjente hverandre, andre har kommet to eller helt alene.

Noen er ganske nye scrappere, andre har holdt på i 20 år. Noen - de aller fleste antageligvis - lager kort av forskjellige typer og forskjellige stiler. Alt fra minimalistisk til jo mer pynt, jo bedre er det. Noen lager "vanlige" kort, noen lager de mest vanvittige papirkreasjoner. Noen lager albumsider og noen holder på med PL (lommescrapping). Noen kommer med en liten koffert med ting og tang og dill og dall - andre fyller opp bilen...

Kort sagt, vi er en gjeng med forskjellige damer (ja, for menn er det ikke så mange av) som har det til felles at vi liker å klippe og lime papir, som liker å treffe andre som liker det samme, som deler inspirasjon og scrappeglede og som synes det er knallkjekt å være sammen . Vi vet at det er flere som har blitt kjent med hverandre og og blitt venner fordi de har turt å gå på treff selv om de ikke kjente noen fra før. Våre scrappegjester er rause, hyggelig damer som gjerne tar en liten prat med både den kjente og den ukjente naboen ved scrappebordet eller på kjøkkenet over en kaffekopp eller en vaffel.

Så er du der ute og har lyst til å bli med, så er vi flere som har vært i den posisjonen. Og heldigvis turte vi!

Alt du trenger å vite vil komme etter hvert! Og vil du vite mer med en gang, så spør oss eller sjekk ut Facebooksiden vår eller bloggen. I bloggen finner du ganske enkelt informasjon ved å bruke emneknaggene. Vi er kjent for å være flinke til å informere, så bare følge med så dukker det opp informasjon og mer detaljer om vårens treff også!Mer detaljert informasjon om treffet finner du HER

Vil du vite mer om scrapping, finner du det HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar