mandag 3. februar 2020

Hva driver vi med på treff? Og hva skal vi gjøre på vårens treff?


Bildet over her er fra en tidlig lørsdagmorgen på Kolnes.  Dørene er nettopp åpnet for en nye scrappedag, så akkurat her og nå, er det ganske stille i lokalet. Men snart fylles det opp av gjester som skal fortsette der de slapp kvelden før. Her skal det scrappes, scrattes og scravles en hel helg - hva man gjør mest av, kan nok variere..

Avslapning er noe av det første som faller inn i hodene våre når vi tenker på scrappetreff. Det er deilig å bare dykke inn i denne rolige verden med lyd av papir og småsumming fra gjester som snakker sammen, ler litt av og til og er stille av og til. Det er utrolig hvor stille 50 scrappedamer faktisk kan være! Du tror det ikke før du får se.. eller høre det. En hel helg full av kreativitet, inspirasjon og hyggelige damer i alle aldre... Det er noe av det mest avslappende og energipåfyllende vi vet om etter en travel uke.

Vi synes fremdeles at Jo Firth Young beskrev det så flott da hun var hos oss for noen år siden:

"Tusen takk Haugesund"  (Trykk på linken for å lese)

 I tillegg til å scrappe, har vi noen aktiviteter som det er valgfritt å være med på.

OPPGAVER / UTFORDRINGER
Oppgavene våre er laget sånn at de passer uansett om du lager kort, albumsider eller andre ting. Alle som deltar er med i trekningen av premier. Vi har noen som trekkes lørdag kveld og noen som trekkes på søndag klokken 15.00. Det er alltid spennende og inspirerende å se alle de forskjellige løsningene gjestene våre kommer opp med. Du trenger ikke å forberede noe spesielt til oppgavene, de er ganske runde i kanten. Men vi kan vel røpe at mens søndagens oppgaver er ganske enkle og varierte, kan nok lørdagens oppgaver utfordre den kreative tankegangen litt. Begge deler blir gøy!

KURS.
Denne gangen blir det kurs med en lokal kjempedyktig kursholder. Hvem det er og hva slags kurs det blir og hva det koster, kommer det informasjon om senere. Men det blir bra! Forhåndspåmelding.

INNFLYTNING
Vi åpner dørene på fredag kl 17.30, og da er det bare å flytte inn. Plassen din er klar til deg. En eller annen gang på fredag kommer det en "Hurtigscrap" - en oppgave som skal leveres på kort tid, vanligvis en halvtimes tid eller mindre. Det er utrolig gøy å se hvor mye fint og kreativt folk kommer opp med på så kort tid. Og det er en fin måte å komme i gang på.

BINGO !!!  
Vi spiller bingo på lørdagskvelden. Bingoen er gratis og de som vil være med, er med.

PAPIRTROLLET! 
Vår faste følgesvenn dukket opp på høsten 2012 og har vært med oss i en eller annen form siden det. I år har hun lovet å møte opp selv, så det blir spennende å se. En liten frivillig aktivitet som gjør at gjestene våre må bevege seg litt rundt for å lete etter henne.

LODDSALG
Lørdag er det en omgang med loddsalg. Alt som kommer inn, blir brukt til å kjøpe gevinster til lotteriet.

BUTIKKEN
Hobbygarasjen tar butikken med seg og flytter inn til oss for helga. Her kan du få god hjelp, det meste du trenger (og ikke trenger) av scrappeting, og ikke minst: den herlige følelsen det er å bare kunne ta med det du jobber med og rusle inn i butikkene i tøfler for å finne akkurat det du trenger for å sette prikken over i'en. Hobbygarasjen har vært med oss på alle de store treffene våre.

ELLERS...
Ikke bli forskrekket om Mani plutselig drar i gang litt "Scrappetrim" av og til. Opp å stå! Strekk litt på armene og rist litt løs i klippefingeren. Eller bli sittende om det føles bedre! Men vi oppfordrer alle til å ta en liten runde av og til for å se hva andre holder på med eller kikke etter inspirasjon på innleveringsbordene.

På kjøkkenet er det kaffe, te og vafler - selvbetjening. Fredag og lørdag serveres det middag til de som har bestilt (detaljer kommer senere). Det er bra med kjøleskapkapasitet, og det er spiseplass på kjøkkenet. Det er mange gode samtaler rundt kjøkkenbordet både til frokost, lunsj og middag eller ellers på dagen. Bare slå deg ned!

Vi har noen overnattingsplasser - veldig enkle forhold. Du tar med deg din egen madrass, sengetøy og et ekstra tappe og slår deg ned på anvist plass i en gang, i garderoben eller i et rom. Begrenset antall plasser, så de som skal overnatte må melde seg på på forhånd. Dørene stenges klokken 02.00 om natten for dem som ikke overnatter, og de åpnes igjen klokken 09.00 om morgenen.


BLI MED PÅ EN HERLIG HELG MED PAPIR, LIM, FRIVILLIGE AKTIVITETER, INSPIRASJON, KREATIVITET, AVSLAPNING, LATTER OG HYGGELIGE FOLK!


DU ER VELKOMMEN ENTEN DU KOMMER ALENE ELLER SAMMEN MED NOEN!


Påmeldning og mer detaljert informasjon finner du HER.


2 kommentarer:

 1. Did you know there is a 12 word sentence you can say to your partner... that will trigger intense feelings of love and instinctual appeal for you deep within his heart?

  Because deep inside these 12 words is a "secret signal" that fuels a man's impulse to love, cherish and protect you with his entire heart...

  ====> 12 Words Who Fuel A Man's Love Response

  This impulse is so built-in to a man's genetics that it will drive him to work harder than before to make your relationship as strong as it can be.

  As a matter of fact, fueling this dominant impulse is absolutely binding to getting the best possible relationship with your man that as soon as you send your man one of the "Secret Signals"...

  ...You'll soon notice him open his mind and soul for you in a way he's never expressed before and he will recognize you as the one and only woman in the galaxy who has ever truly attracted him.

  SvarSlett
 2. Alright...

  What I'm going to tell you might sound really weird, maybe even a little "strange"

  BUT what if you could just press "PLAY" to listen to a short, "miracle tone"...

  And miraculously attract MORE MONEY into your life?

  And I'm talking about thousands... even MILLIONS of DOLLARS!

  Sounds way too EASY? Think it couldn't possibly be REAL?!?

  Well then, I've got news for you.

  Many times the largest blessings life has to offer are the easiest to RECEIVE!

  In fact, I'm going to provide you with PROOF by allowing you to PLAY a real-life "magical money tone" I developed...

  You just press "PLAY" and watch as your abundance angels fly into your life. starting almost INSTANTLY.

  CLICK here now to play the marvelous "Miracle Money Sound Frequency" as my gift to you!

  SvarSlett