lørdag 12. februar 2022

VÅREN ER EN FAVORITT - OG DENNE VÅREN ER VI EKSTRA FORNØYDE. VI KAN ARRANGERE VÅRTREFF IGJEN!

 

Kolnes - høsttreff oktober 2020 

Alle årstider er vår favorittårstid. Hver årstid har sin egen særegenhet og er som en egen plass som det er godt å komme til.

Sommeren med lyse og (forhåpentligvis) varme dager, mindre klær, opplevelser, avbrudd fra hverdagen, kontakt med folk man ikke ser så ofte..  Det meste er jo lettere om sommeren!

Høsten - roen senker seg, hverdagen kommer tilbake, man kan med god samvittighet synke ned i go'stolen og gjøre ingenting – eller finne fram scrappetøyet. Og heldigvis fikk vi arrangert nesten normale scrappetreff både i 2020 og 2021. Det var kanskje ekstra godt og «treffes» akkurat de to gangene.

Vinteren - beskrevet så godt av Anne Grethe Prøis: "Himmelsk korrekturlakk over feilstavet sommer", vinteren gir oss mulighet til å begynne på nytt og til å lengte etter nye tider, når det har vært surt og kaldt lenge nok.

VÅREN – ENDELIG - med nye muligheter, lysere tider, nye blomster, nytt liv, kanskje annerledes, men likevel mye at det gamle, kjente som kommer tilbake. Og denne våren blir nok ekstra spesiell for mange av oss – og vi er så glade for at endelig – tre år etter siste gang, kan vi arrangere Vårtreff på Kolnes igjen!

DET ER VI SÅ KLARE TIL!

Og selv om meteren og munnbindet ble kastet i søpla i dag, så har vi god plass til hver scrapper både til siden og rett over. Alle får sitt eget bord! Og skulle noen av en eller annen grunn foretrekke munnbind fremdeles, så gjelder Kardemommeloven hos oss! Så lenge du ikke plager andre og ellers er grei og snill, kan du ellers gjøre som du vil. Og vi har til og med innsett at vi liker å ha det litt ekstra rent og fint rundt oss, så det kommer vi til å fortsette med! Vi er superklare til nytt treff! Er du?


BLI MED PÅ TREFF DU OGSÅ! VI HAR FREMDELES NOEN LEDIGE PLASSER!!

 Kolnes grendahus, utenfor Haugesund - 18. til 20.mars!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar