Er du klar til å begynne å pakke? Det er ikke lenge igjen nå!

-Scrappesaker trenger vi vel ikke å nevne, men noen andre ting som det kan være lurt å tenke over er:


-Det blir i alle fall én utfordring som går ut på Project Life / Lommescrapping. Om du vil kan selvfølgelig planlegge og skrive ut bilder i den størrelsen du ønsker, men det går fint an å kutte til bilder selv. Du trenger bilder i størrelsen max 6” x 4” og / eller 3” x 4”og de kan veldig gjerne ha noe med familie å gjøre… Andre ting trenger du ikke å planlegge, vi er forholdsvis romslige når det gjelder utfordringer. Bildet som er lagt ut her er kun en illustrasjon for å vise litt om bildelstørrelser!

- Det er kaffekopper og drikkeglass på Huset, men begge deler er ganske små, så det kan være en ide å ha med et eget krus og ev. drikkeflaske. Personlig foretrekker jeg termoskrus med lokk, både for å holde på varmen og ikke minst minimalisere sjansen for å søle kaffe på scrappebordet.

  - Temperaturen i lokalet tør vi ikke å si noe om. Vi var innom i går og sjekket og det kjentes ikke så galt ut, men vi vet aldri helt sikkert hvordan det blir når man skal sitte i ro en stund. Uansett er det alltid lurt å ha med et teppe, om ikke annet enn til å sitte på, gode innesko, ulltrøye og kanskje et par ull-lubber? Det er bedre å kle litt av seg enn å fryse.

- Det er ”vanlige” plaststoler i lokalet – helt greie å sitte på, men et teppe eller en pute til å sitte på kan kanskje være godt å ha. Vi skal tross alt sitte noen timer.

- Innesko / tøfler eller hva du nå vil gå i inne – bortsett fra utesko, for det er det ikke lov til å ha på seg inne i hallen. Da blir det renere og triveligere for oss alle. Deilig å slippe å sitte hele dagen med utesko på også.

Fra Scrappekjellerens utvalg av PL-produkter på vårtreffet.
- Kontanter for dere som skal på kurs. Både Hobbygarasjen og Scrappekjelleren har kortautomat, men det er ikke Internett på huset, så foreløpig er vi usikre på om det vil fungere.
- Mat og drikke! Det er noe kjøleskapkapasitet på huset. Dersom det blir trangt om plassen, prioriteres plass til mat framfor plass til brus. Litt godt av et eller annet slag, er heller ikke å forakte… For ikke å snakke om best mulig humør! Men har du ikke nok humør, så ikke fortvil, det kan godt hende at noen deler litt på treffet!

- Strøm!! Her må vi ta litt forbehold, vi er tross alt på en ny plass. Men de som trenger strøm til maskiner etc, må selv ta med skjøteledning. Det ser ut til å være godt med kontakter, men de er høyt oppe på veggen så man trenger en lang ledning. Blir det problemer, lager vi et eget bord til elektriske duppedingser så får vi heller bevege litt på oss når vi trenger slike ting. Det er jo både sunt og sosialt det.

-Når det gjelder lys, kan du godt ta med eget lys pluss ledning om du har. Skulle det vise seg at det ikke er nok strøm, får vi dele etter beste evne. Første gangen i et nytt lokale, må det dessverre bli litt prøving og feiling.

-Og ikke glem å lage navneskiltet som vi pratet om i går da! (Det er selvfølgelig helt frivillig)

Vi sees snart!

Kommentarer