Litt mer informasjon om Høstscrappefesten på Kolnes 1. og 2. november

Da er det jammen meg tid for å komme med litt mer detaljer om høstens store begivenhet sett med våre øyne!  Vi må innrømme at vi er litt spente på de nye lokalene, men vi tar med oss alle de gamle erfaringene, så til sammen skal det nok bli bra uansett!  Vi gleder oss skikkelig!!!

Fra Tag-utfordringen på Vårtreffet.
En person har dessverre måtte melde avbud, så det betyr at du og et par-tre til som fremdeles sitter der på gjerdet og dingler med beina, kan taste inn en melding fort som svint og si at dere vil være med:  jorunn1@rettsted.no Konto 3520 64 91149 

For de som har avtalt at de kommer på fredag, åpner dørene klokken 21.00.  Vi har ikke noe spesielt opplegg for fredagen og det eneste vi kan si at er klart til deg til klokka ni, er bordet ditt.  Offisielt åpner treffet klokka ni lørdags morgen!  For de som ikke skal overnatte, stenger vi dørene klokken 01.00 natt til søndag og åpner igjen klokken ni.  Vi kan scrappe fram til kl 16.00 søndag ettermiddag. 

Hobbygarasjen flytter mesteparten av butikken opp til oss og er åpen fra lørdags morgen til søndag kl 15.00.  Der kan du få kjøpt det meste av det du trenger av scrappeting.  Scrappekjelleren er også med oss og har med seg et utvalg av Project Life produkter samt Touch tusjer.  Dette med butikkene skal vi komme tilbake med i løpet av uka.

Det er kaffe og te og vaffelrøre som alle kan forsyne seg av, ellers sørger du for maten selv.  Vi har gjort en avtale med Pizzabakeren om levering lørdagskvelden for de som ønsker å bestille pizza.  Da tar vi opp en felles bestilling litt utpå dagen.  Det er matbutikk på Raglamyr, retning Haugesund sånn omtrent 7-8 minutter å kjøre.  Der finnes det også kjøpesenter, Biltema og et godt utvalg i andre butikker.  Til Haugesund sentrum er det omtrent 15 minutter å kjøre.

Du får et bord som er ditt hele treffet og du kan komme og gå som det passer deg.  Det er en selvfølge at ingen rører tingene dine når du ikke er der, men du forlater det på eget ansvar.  Vi har vært på mange treff og dette er det åttende vi arrangerer selv og det har aldri vært noen problemer, men det kan være et tips å sette navn på litt store ting som flere kan ha, så slipper man å lurer på hvem som eier hva. 

Når det gjelder overnatting, må alle ta med sin egen madrass og alt annet en trenger for å sove.  Vi har våkne nattevakter og overnattingsplassene fordeles etter beste evne. 
Vi kommer med mer utfyllende informasjon i dagene fram mot treffet. Det gjelder både butikkene som er med oss, aktiviteter, program for treffet, litt praktiske ting, noen lure tips for pakking osv

To be continued….

Kommentarer