Vi har vært på innsamlingstur!


Vi liker utfordringer og aktiviteter og premier!  Vi har litt nytt og mest gammelt på lager, for nå føler vi har vi har begynt å lande på det vi liker å holde på med.  Å JA, vi har skjønt at vi ikke kan arrangere treff uten bingo, så slapp av! Det blir Bingo på søndag. Du er med på det du har lyst til å være med på!

Apropos å ha lyst til å være med på det du har lyst til – det er fremdeles noen ledige plasser på Mixed Mediakurset til Arnlaug.

Et lite glimt fra Hobbygarasjen på forrige treff.


Så tilbake til saken:  Jorunn Elin har vært hos Hobbagarasjen og Karin Lovise sponser premier til flere av utfordringene og aktivitetene!

Berit har vært på Scrappekjelleren og fått med seg godt med premier fra Camilla og en fin pakke fra Storyteller. 


Trude har vært helt i Stavanger og fått med seg lekre stempler fra North Star Stamps.  Margareth har kommet med nydelige ark fra Maggi design – bare gled dere!  Og vi har en del igjen av alle stemplene som vi fikk fra Norsk stempelglede i vinter.  Alt skal ut! Pluss litt til!

Alle som lager noe på treffet, har sjans til å vinne, og deltar du i tillegg på noen av utfordringene, har du enda større sjanse.  Vi har utfordringer som burde passe for de fleste.

Sponsorene våre er viktige for oss!  Vi er så fornøyde med å ha de lokale scrappebutikkene med oss på lag!  Ta vare på dem for treff ville vært så mye kjedeligere uten! 

I morgo i morgo, men ikkje i dag…  da kommer det en bitte liten utfordring til deltagerne våre, så følg med!

Kommentarer