Vil du være med, så heng på!

En tredjedel av arrangementskomiteen og halve dugnadskommiteen har vært på treff på Stord i helga og har virkelig fått trigget scrappefinger’n, det slutter nesten ikke å rykke!  Og nå er det bare 4 ½ uke igjen til vårens Scrap4fun-treff i Haugesund.

Fra Høstscrappefesten på Kolnes i høst
Det er lenge siden vi la ut informasjon om treffet, så vi gjentar oss selv litt.  Her kommer litt generell informasjon, så kommer vi med flere detaljer med jevne mellomrom i dagene som kommer!  Ikke glem å melde deg på!  Bare 15 plasser igjen!

Tid: Fredag 13. til søndag 15.mars 2015
Sted: Kolnes Grendahus, Kolnes – 10 minutter øst for Haugesund

Fredag fra 20.00- 24.00 
Lørdag 09.00 - 01.00
Søndag 09.00-16.00

Pris 400.- for hele helgen.
Overnatting på huset 50,- pr natt.
Madrass, sengetøy og alt annet du trenger må medbringes. Ønsker du å scrappe lenger enn åpningstiden, må du betale for overnatting selv om du drar hjem i løpet av natta.

Fra Jordfarge-utfordringen på høsttreffet

Vaffelrøre, kaffe og te er tilgjengelig. Annen mat må du sørge for selv.  Vi ser på muligheten for en fellesbestilling av pizza.  Det er også mulig å lage sin egen mat.  Kjøkkenet er tilgjengelig for alle som rydder opp etter seg.

Kurs:

Fra julekortutfordringen på høsttreffet.
Fargelegging med Promarkers eller Touch – nybegynnere og viderkommende

Tid: Lørdag kl 12.30 (videregående kl. 15.30)
Pris: kr. 250,-
Varighet: ca 2 1/2  timer
Kursholder: Randi Lønseth


Kurs med stensiler, stempling, spraying, klin og klæsjTid: lørdag kl 10.00
Pris: kr. 200,-
Varighet ca 2 timer.
Kursholder : Jorunn Elin
På våre treff finner du alle slags scrappere.  Noen lager kort, noen lager layouter (albumsider), noen lager Project Life album («Lommescrapping») og andre lager forskjellige andre papirduppedingser.  Vi har plass til alle og oppgaver / utfordringer for alle – nybegynnere som for viderekommende.  Scrappedamer er dessuten særdeles hyggelige og ikke vær redd for å komme selv om du ikke kjenner noen andre som kommer.  Vi tar godt vare på deg!  Det er flere som har blitt kjent på treff hos oss, og flere skal de bli!

Få meg deg et av kursene våre, det er god inspirasjon å ta med seg videre.  Du kan også være med på kurs selv om du ikke deltar på treffet!

Påmelding til jorunn1@rettsted.no senest 23.februar.  Skriv om du kommer alene eller om det er noen du vil sitte sammen med.  Når du melder deg på, får du en mail tilbake med betalingsinformasjon. 


Velkommen til treff!

Kommentarer