Kurs 1 og 2 / vår 2015: Fargelegging med promarkers eller touch - Randi LønsethVi ble så fornøyde da vi fant Randi på Stord i fjor høst!  Endelig, etter å ha lett lenge, fant vi en som var fantastisk flink til å fargelegge og som kunne tenke seg å holde kurs hos oss!  De som deltok på kurset i høst, ville gjerne ha mer og noen som ikke var med, fikk lyst til å være med en annen gang.  Derfor har vi satt opp det samme kurset som i høst, et videregående.  Dette blir bra! 

Promarkers skriver dette om tusjene sine:  Fin og skråskjært spiss til detaljarbeide og til fargelegging. Egnet til alle områder innen kunst, design og hobby. De brukes like mye av arkitekter, serietegnere og mange illustratører som av nybegynnere. De er også veldig fine til scrapbooking og til stempelmotiv. En utmerket egenskap er at fargeleggingen blir helt jevn også på store flater. En annen egenskap er at de er transparente, noe som betyr at to farger sammen kan gi en ny farge.

Det finnes også andre tusjer, f.eks touch som har noe av samme egenskaper som Promarkers.  Kurset passer for de som bruker touch og andre spritbaserte tusjer også, selv om tusjene er litt forskjellige, er mange av fargeleggingsteknikkene de samme. 

Promarkers kan kjøpes på Staples og Trendhuset (Panduro), Scrappekjelleren selger Touch.

Vi har noen lånetusjer tilgjengelig for dem som ikke har tusjer selv eller ikke har så godt utvalg.  LITT OM RANDI

Randi begynte å scrappe for omtrent 5 år siden og interessen har bare økt med årene.  Hun lager kort, både for eget bruk og på bestilling.  Hun sier selv at hun ikke har noen spesiell stil, hun liker forskjellig ting, men er nok nærmest "Clean and Simple"

For litt drøye 3 år siden kjøpte hun sine først tusjer og etter en forsiktig start, ble hun hekta på fargelegging.  Dette er Randis pusterom i hverdagen, scrapping og fargelegging får henne til å slappe av og "rømme" litt fra den travle hverdagen.


LITT INFORMASJON OM KURSET:

Kort om kurset:
Dette er et kurs i fargelegging, ikke noe kortlagerkurs. Du lærer fargeleggingsteknikker for stemplede motiver som igjen selvfølgelig kan brukes på kort, layouter og andre ting.


Velkommen på kurs!Kommentarer