Har du lyst til å være med på treff, men kjenner ingen andre?

Ikke la det hindre deg!  Er du nyinnflyttet kanskje og ikke kjenner så mange andre i det hele tatt?  Sitter du for deg selv og scrapper litt innimellom og kunne tenke deg selskap?  Har du lyst til å begynne å scrappe, men du kjenner ingen andre som gjør det? 


Mange gode vennskap er skapt på Scrappetreff, fra Høsttreffet på Kolnes 214


For noen år siden bodde jeg i utlandet, Canada for å være nøyaktig.  Jeg hadde scrappet en stund, litt sånn forsiktig, men kjente ingen som hadde samme hobby.  Så mer eller mindre tilfeldig kom jeg over et scrappetreff som skulle arrangeres av en butikk.  Jeg tok mot til meg og meldte meg på.  Joda, innrømmer at det var skummelt, og det satt langt inne, men jeg kom meg nå avgårde.  Lang historie kort: Det har jeg aldri angret på, det er faktisk noe av det lureste jeg har gjort!  Ikke bare har scrappingen som hobby vært til stor glede for meg, det har gjort at jeg har truffet mange flotte damer som jeg fremdeles har kontakt med og som har blitt gode venninner!


Julekort som ble laget på høsttreffet.
For å ikke snakke om da jeg med sommerfugler i magen sammen med en venninne våget meg på treff med Scrappekjelleren....  Resultatet av det ser dere her, for der ble vi sittende sammen med to hyggelige damer som vi begynte å skravle med...  og senere dro på treff til Bømlo med ....  og på vei hjem derfra ble Scrap4fun-treffene skapt...

Og hva med de to som kom på treff til oss og ikke kjente noen andre, den ene hadde til og med nettopp flyttet hit.  Det viste seg at de bodde i samme vei... og siden det har de kommet sammen på treff!

Så må vi ikke glemme Trude da...  hun kom hit på treff noen måneder før hun skulle flytte hit...  og vips, der var hun jammen meg en del av Scrap4fun-kommiteen og har truffet flere hyggelige scrappedamer som treffes jevnlig til scrapping og skravling.


Tags fra høsttreffet


Hva prøver vi å si?  Jo, vi prøver å si at ikke la det at du ikke kjenner noen hindre deg i å være med, enten du bor i området eller kommer tilreisende hit!  Vi finner noen kjekke damer du kan sitte sammen med!  Scrappere er sosiale, hyggelig folk som gjerne deler erfaring og slår av en prat med andre!

Om et par dager skal vi fortelle litt mer om Scrap4fun-treff og scrappemetoder og så håper vi at nettopp DU som sitter der og lurer, bestemmer deg for å bli med.  Enten du kommer alene eller sammen med en eller flere andre!

Kommentarer