Bare to dager igjen, så da er det vel tid for å pakke?

Snart klart til treff igjen!  Fra høsttreffet på Kolnes

Her er en liste over ting som kan være kjekt å ha med:

-    Bilder til PL-utfordringen.  Det må være bilder som passer til tema «Ute» og minst ett av dem må ha mennesker på.
-    Dersom du har fargesirkel, kan det våre lurt å ta den med.
-    Sjekk kursinformasjonen for å se hva du trenger om du skal gå på kurs.  Det ligger en liste på Facebooksiden vår.-    Mat og drikke. Vi byr på kaffe, te og vafler.  Det er noe kjøleskapkapasitet på huset. Litt godt av et eller annet slag, er heller ikke å forakte … For ikke å snakke om best mulig humør! Men har du ikke nok humør, så ikke fortvil, det kan godt hende at noen deler litt på treffet!

-    Det er kaffekopper og drikkeglass på huset, men det kan være en ide å ha med et eget krus og ev. drikkeflaske. Termoskrus med lokk, både for å holde på varmen og ikke minst minimalisere sjansen for å søle drikke på scrappebordet.

-    Temperaturen i lokalet var bra sist, men vi vet aldri helt sikkert hvordan det blir når man skal sitte i ro en stund. Uansett er det alltid lurt å ha med et teppe, om ikke annet enn til å sitte på, ulltrøye og kanskje et par ull-lubber? Det er bedre å kle litt av seg enn å fryse.


Fra Julekortutfordringen på høsttreffet

-    Det er vanlige plaststoler i lokalet – helt greie, men et teppe eller en pute til å sitte på kan kanskje være godt å ha. Vi skal tross alt sitte noen timer.

-    Innesko / tøfler eller hva du nå vil gå med inne.  Det er ikke lov å gå med uteesko inne i hallen. Da blir det renere og triveligere for oss alle.

-    Strøm!!  Vi har noen tromler, men ta med en egen skjøteledning om du trenger strøm fram til bordet ditt. Blir det problemer med strømforbruket, må vi lage et eget bord
til elektriske duppedingser.

-    Når det gjelder lys, kan du godt ta med eget lys pluss ledning om du har. Skulle det vise seg at det ikke er nok strøm, får vi dele etter beste evne.


Hobbygarasjen og Scrappekjelleren stiller med butikker på treffet
-    Kontanter til: kursavgift, handling hos Scrappekjelleren og til Pizzabestilling. Bankkort for å handle hos Hobbygarasjen

-    Ta med navneskiltet du lagde sist om du har det!  Vi har noen mapper igjen om noen har lyst til å lage seg et.  Ta kontakt med oss på treffet!

Kommentarer