Tips til hva du kan forberede til Vårscrappesleppet!

Nå er det snaue to uker til scrapperne slippes løs på Kolnes Grendahus!  Der blir det mange timer med kreativitet, inspirasjon, utfordringer og hyggelige damer.  Her kommer noen tips til ting som kan være lurt å vite eller forberede før treffet!


Snart klar for treff! Fra Kolnes i høst.


- Har du ikke meldt deg på treffet?  Da har du jammen meg flaks, for vi har noen ledige plasser.  Grip sjansen!
- Har du ikke meldt deg på kurs heller?  Heldigvis for deg er det noen ledige plasser på kursene.  Mer informasjon om kursene finner du under "kurs" her i bloggen.


Kjekt å ha med på treff:

-    Det kan være lurt å gå til anskaffelse av et forkle som tåler å bli griset til, spesielt om du skal være med på Prima Doll-kurset hvor vi skal holde på med maling. 
-    Det kommer en Project Life utfordring hvor tema er «Ute» - lurt å bestille eller printe ut bilder nå. -    Sjekk lenger nede i bloggen eller på Facebooksiden for mer informasjon om hva du trenger å ta med deg på kurs.
-    Finn fram navnetaggen du lagde på forrige treff!  Eller lag deg en på forhånd om du vil, vi har noen mapper igjen fra sist.  Det er selvfølgelig helt frivillig, men veldig kjekt med navnelapper.
-    Begynn å pakke!  Tiden flyr fort!

Vi har Hobbygarasjen og Scrappekjelleren med oss, så du får kjøpt det meste du trenger og ikke trenger på treffet om du skulle glemme noe. 

Kaffe, te og vaffelrøre er tilgjengelig.  Annen mat holder du selv.
Vi har avtale med Pizzabakeren om levering av pizza på lørdag for de som ønsker det.

 
Fra Julekortutfordringen på høsttreffet.

Fredag:
Dørene åpnes klokken 20.00 på fredag.  Vi overtar dessverre lokalet litt sent, derfor er nok vi fremdeles i gang med forberedelser og butikkene i ferd med å rigge seg til.  Men bordet ditt skal være klart til deg sånn at du kan begynne å flytte inn.  Fredag stenger vi kl. 01.00 for de som ikke skal overnatte.

Lørdag:
Lørdag åpner vi klokken ni og da skal alt være klart!  Bordet venter på deg og det er ditt for hele den tiden du er påmeldt.  Klokken 01.00 stenger vi for de som ikke skal overnatte.

Søndag:
Søndag åpner vi klokken ni.  Dette er en roligere og kortere dag, og denne dagen er derfor litt billigere enn lørdag for de som bare ønsker å være med en dag.  Alle må være ferdig pakket klokken 16.30


Kommentarer