Project Life / Lommescrapping demonstrasjon

Vi er så glade for å kunne fortelle at vi endelig har fått til en demonstrasjon av scrapping ved hjelp av Project Life (PL) eller lommescrapping som det også kalles.  Linda som driver bloggen Project Life i Norge holder en demonstrasjon av PL på treffet lørdag klokken 12.00.  Dette er en enkel og spennende måte å lage album på, enten man elsker å pynte og dille og dalle, eller man bare ønsker noe som er litt mer spennende enn å «bare» sette bilder rett i album.

Demonstrasjonen er gratis, og den er også åpen for dere som bare har lyst til å komme innom og kikke selv om dere ikke deltar på treffet.

Vi har også med oss to scrappebutikker på treffet om noen trenger å handle noe.  Karin Lovise har flyttet butikken fra Kopervik til Kolnes denne helga, og Camilla fra Scrappekjelleren på Gard i Haugesund, har flyttet med seg Project Life avdelingen av butikken.  Så her skal det være noe både for den ene og den andre, og ikke minst for treffdeltagerene – knallkjekt med butikk på treff!

Håper alle er klare for treff nå!  Det er i alle fall vi!


Kort om Project Life

Takk til Scrappekjelleren for lånet av bildet
De fleste av oss har vel puttet noen bilder inn i plastlommealbum og kanskje til og med skrevet en og annen tekst enten under eller ved siden av.  PL er en videreføring av dette og en flott måte å lage album på. 

Fint til kronologisk scrapping, feriealbum etc.  Det finnes forskjellige typer lommer som kan settes inn i album, og du kan lage pynt selv eller kjøpe ferdig kort.  PL blir mer og mer populært og det fine er at man kan blande PL-sider og layouter i samme album.  Dette burde du prøve om du har lyst til å lage deg en fin album fra året som gikk eller ferien eller hva du nå vil.

Kommentarer