Jo Firth-Young under lupen...

Bilde fra "Mushroom panel" kurset.


 Det neste steget på treff-forberedelsesplanen vår, var å forflytte oss over til Jo's scrappeverden for å se hvordan det hun lager kan brukes på forskjellige måter. Kurs handler jo ikke bare om å lage akkuret DET prosjekter, men om å lære nye teknikker som kan brukes til mye forskjellig.

 Du kan lese mer i bloggen hennes her om du trenger mer inspirasjon etter å ha sett bildene som hun har sendt oss.
 Jo’s signatur er i stilige bakgrunner med maling, stensiler og stempler. Ikke minst stempler! Hun designer stempler for PaperArtsy og har utrolig mange tøffe, men en liten titt i stempelsamlingene til komitémedlemmene, viser at det er et forholdsvis godt utvalg av stempler der også… og det er vi antageligvis ikke alene om. Det skal bli utrolig kjekt å få noen tips til måter å bruke noen av dem på.

Jo bruker stemplene både på bakgrunner og til å stemple, farge, klippe ut og lage pynt og motiv av. Noen ganger todimensjonalt, andre ganger tredimensjonalt. Er det noe det ikke kan brukes til? Vi kommer ikke på noe i alle fall. Vi kan se for oss både lekre kort og stilige layouter.


For ikke å snakke om PL-kort. Trepanelet med de todimensjonale stemplene som vi skal lage på kurset, er kjempestilig i seg selv, og vi kan absolutt se for oss å bruke denne teknikken til å lage både kort og layouter  og ikke minst egne personlige kort til Project Life scrapping. Vi kan til og med se for oss at de kan bli knallfine.

Det er en del som har meldt seg på kurs, men det er fremdeles ledige plasser.  Benytt anledningen nå, det kan være lenge til neste gang vi satser så stort på kurssiden.

Prisen for fullt treff (dvs. fredag til søndag) inkludert ett kurs er kr. 800,-.  Det betyr at du betaler kun 350 kr for kurset og det er en veldig god pris.  Uten fullt treff, koster kurset kr. 450,-.  Så lenge det er plass, er det mulighet å kun være med på kurs.

Her kommer noen flere eksempler på hva Jo lager. Mer om kursene kan du lese under KURS her i bloggen.Kommentarer