Vi ser nærmere på teknikkene som Brit Sviggum vil lære oss.


På Brit sine kurs skal vi lage en layout (albumside) og et lerretbilde ved hjelp av maling, fargespray, gelatos, gesso og stensiler, forskjellig pynt og bilder som klippes ut på Brits spesielle måte. Vi har snoket litt i Brit sin verden for å finne ut om det er andre ting man kan bruke disse teknikkene til, for det er jo ikke alle som jobber med layouter eller lerret for den saks skyld.

For det første kommer vi til å lære å lage egne bakgrunner, og de kan brukes både på layouter, kort og andre prosjekter.  Vi har også studert Brits bruk av osteklut, hvordan hun farger og danderer ostekluten og bruker den til mye mer enn «bare» en bakgrunn på vintage-prosjekter. Det gleder vi oss til å se nærmere på.


Hennes spesielle måte å klippe ut bilder på, kan aldeles utmerket brukes på kort.  Hva med et spesielt «Drømmekort» eller «Dette-ønsker-jeg-for-deg-kort» til en og venn?  På kurset skal vi klippe ut bilder, men samme teknikk kan jo brukes til å klippe ut både fra mønsterark og andre ting.  Vi kan godt se for oss dette brukt på kort.


For ikke å snakke om årets julekort til nærmeste familie.  Vi sier nærmeste, for vi innser jo at det ikke blir tid til å lage sånne ting til 50 stykker.  En ny vri på det tradisjonelle fotojulekortet...   (Og der dukket jo DEN ideen opp da, men den vil vi ikke røpe her i offentlighet…)

Det er ikke bare egne bilder som kan klippes ut og brukes som pynt, Brit klipper også ut motiver fra mønsterark, så her er det bare fantasien som setter grenser.  Vi kan virkelig se for oss mye vi kan bruke disse teknikkene til, og så er det alltid interessant å prøve seg på noe nytt, uansett hva og hvor mye vi tar med seg videre i vår scrappeverden.

Det er fremdeles ledige plasser på kursene, så bli med du også!

Priser og påmeldningsinformasjon finner du her.


Kommentarer